Despre studentele care plătesc chiria cu păsărica

4 min


Am citit articolul ăsta, despre ofertele unor domni de pe internet, care, binevoitori fiind, oferă cazare gratuită fetelor, în schimbul unor mici servicii, de menaj spun ei. De obicei, anunţurile vizează tinere eleve sau studente, din provincie, care au o situaţie materială precară, iar singura condiţie e să fie harnice şi…disponibile.

Între sutele de anunţuri de acest fel, dacă schimbi două vorbe cu aceşti domni amabili, poţi identifica tot felul de perverşi, obsedaţi sexual sau cine ştie ce ciudaţi. Totuşi, situaţia e destul de clară; domnii respectivi nu-şi ascund intenţiile şi lasă loc de interpretări:

[quote_box_center]

„Apropo, e așa cum ați scris, totul e gratis, nu?

Gratis, dar implică menaj și să ne cunoaștem mai bine.” (sursa: vice.com)

[/quote_box_center]Adică, trebuie să fii prea proastă să ai impresia că un tip singur, de 30-40 de ani, caută o tânără pentru a-i face un bine, oferindu-i pur şi simplu un loc unde să stea moca în perioada facultăţii.  Dar, unde este ofertă, tre’ să fie şi cerere, nu? Şi din câte am văzut, unii au mai trecut prin experienţe de acest fel.

Citind reacţii, am observat o tânără nemulţumită care a comentat ceva cu privire la faptul că nu e corect ca ăla care oferă chiria contra sex să nu păţească nimic, iar tânara care acceptă o astfel de ofertă să fie pasibilă de o pedeapsă cu închisoarea. Bineînţeles, ar fi cam imposibil de dovedit, însă ca idee, să vezi mentalitate tâmpită la comentatoarea revoltată. Normal, comentatoareo, că aia îşi deschide cracii pentru a obţine un serviciu de la un tip care speră la o eventuală relaţie! Repet, nu prea se poate dovedi ceva de acest gen.

[button color=”” size=”” type=”outlined” target=”” link=”http://www.cespun.eu/despre-studentele-care-platesc-chiria-cu-iubire/2″]« Citeşte continuarea pe pagina 2 »[/button]


Ţi-a plăcut? Distribuie şi prietenilor tăi!

Care este reacţia ta?

Furios Furios
0
Furios
Trist Trist
1
Trist
Drăguţ Drăguţ
0
Drăguţ
La naiba La naiba
0
La naiba
Nu-mi place Nu-mi place
1
Nu-mi place
Îmi place Îmi place
0
Îmi place
LoL LoL
1
LoL
Cool Cool
0
Cool
WTF WTF
0
WTF
Ion Popescu

14 Comments

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

 1. Daca ceva suna mult prea bine ca sa fie adevarat, atunci mai mult ca sigur asa si e; pentru ca ulterior e vorba de facut bani, bani multi nu ca sa ti se dea tie toti, femeie aiurita, pe ochi frumosi, asa ca sa-ti fie bine. Adevarul pur..

  Nu-ti face nimeni un bine fara sa profite interpretabil si chiar dincolo de obscuritatea legislatiei si in nici un caz nu-ti da nimeni un sac de bancnote doar ca sa zambesti frumos fara sa prestezi una alta sau fara sarcini ulterioare – calambur neintentionat… Un om normal la cap s-ar simti cel putin stingherit, nu si unele mai „dezghetate”, se cred ele.

  Dar desigur, depinde de limitele fiecareia – se pare ca demnitatea nu prea e cine stie ce si e un schimb acceptabil pana in momentul care siguranta personala se pune sub semnul intrebarii si asa se naste inspiratia pentru toate acele emisiuni si reportaje senzationale semi-retardate care fac rating masiv la nivel national pe spatele panaramelor victimizate – unele chiar viitoare vedete tocmai din pricina prostiei prin prisma careia s-au pus in pericol libere si nesilite de nimeni.

  Nu cred ca trebuie sa argumentez mai departes, ca deviem iarasi….stiu suficiente foste si actuale colege disperate nevoite sa munceasca pana la epuizare, frumoase foc, spre deosebire de unele pe care le vezi in aceasta bransa, fara sa fi pus botul la astfel de initiative de recrutare/racolare.

 2. Si cica de ce mi-e scarba de fetele din Romania, si de ce LE-AS UCIDE PE TOATE daca as putea ! Pacat ca nu pot, crucea dumnezeului mamii lor de curve ordinare !!!

  1. Le urasti strict pentru ca tu nu esti decat „”O Laba trista”..nu esti in stare sa agati o muiere..si din acest motiv le urasti..MORI IN PACE …On Topic..Povestea asta..sa stiti ca este foarte veche,,si pe vremea lui Ceasca se practica asta[chirie contra „”servicii diverse”.:)..nu au invetat”roata ” dupa reolutie..asta este ..mereu vor fi fete saracute..si barbat bogatii..fetele au anumite nevoi.pe care baratii le pot „rezolva”..Nu este chiar asa o „gaura’n cer”..Parca sunteti mai „”Englezi decat englezii”..ce va „revoltatii atata”..cand va pica ochii in palme in fata unei curve faine..si scoateti tot ce aveti in portofele ..nu mai sunteti atat de „”Ortodoxi”..Pfui..va gasiti voi rahatii cu ochii sa dati lectii de etica..JAPITE

 3. La criticat suntem primii!!!Toata lumea are o situatie financiara diferita,si fiecare alege ce face cu viata si corpul lui!Ca e prostitutie legala(pe internet),sau ilegala(la colt de strada),este o sursa de venit!Sa platesti cu pasarica este o meserie veche”de cand lumea si pamantul”!Fiecare se descurca cum poate!Prostitutia atat feminina cat si masculina,se practica in ori si ce forma,ca este pt chirie,ca este pentru medicina,ca este pentru o masina,bijuterii etcetera…exista!Ca majoritatea blamati si sunteti frapati,ma scuzati,sunteti „neste dobitoci”,cu orizonturi inguste,care nu acceptati realitatea,si va gasiti sa criticati!Hai sa nu mai incercam sa intelegem de ce face fiecare ce face,si sa ne vedem de ale noastre treburi fiecare!Ca este provincial(a)..sau de la Capital(a),este treaba fiecaruia ce face cu pasarica(roiu) domniilor sale!Mind your own business

  1. Stii ce ar fi super? Sa afli ca fi-ta face videochat in timpu liber. Meseria ei de baza fiind la colt de strada. Atunci poate ai gandi si tu.