De ce urasti?!


Nu sunt eu cel mai în măsură să scuip sau să arunc cu degetele-n aer spre idioţi şi idioate, mai ales că şi eu mă consider parte din turma asta oarbă de retarzi născuţi în România, dar sincer simt că explodez. Şi decât să explodez într-o zonă de socializare sau chiar la vreo masă,  mai bine scriu, cu jerpelitul meu talent analfabet, un post.

A trecut ziua îndrăgostiţilor (Valentine’s day), iar în acele zile, o săptămână înainte şi până în momentul de faţă, peste tot am văzut doar comentarii şi articole de căcat despre cât de aiurea este această zi. Nu mă înţelegeţi greşit, şi eu sunt unul dintre cei care mă holbez ca boul la ziua asta în calendar, întrebându-mă ce trebuie să fac mai exact, dar nu fac mare tam tam.

Eu zic că e simplu… DACĂ eşti solo şi nu ai pe cineva lângă tine, chiar dacă în jurul tău lumea se scufundă în declaraţii şi fapte de love, rămâi indiferent. Dar VOI, care sunteţi prea cool, cum suferiţi în adâncul vostru de singuratici, începeţi să scuipaţi oamenii din jur care se simt bine, fie că o fac din simplă placere, ori că o fac din pură dragoste sau de frică, ei se simt bine.

De ce mai nou este moda asta printre toţi pârliţii să îşi dea cu părerea despre ce e cool şi ce nu? Să se dea cu părerea despre treburi care îi depăşesc complet? Habar nu am (poate şi eu sunt unul dintre ei), dar am observat un tipar: mereu cei fără bani sau fără relaţie ori fără idealuri (chiar şi ieftine), mereu EI sunt cei care scuipă lumea. DE CE? Frate eşti frustrat? Du-te la muncă, nu întinde mâna pe taste şi nu te da atotştiutor din spatele unui laptop luat de mă-ta în rate (scuzaţi engleza).

Partea de online este munca mea zilnică; repet: MUNCA.  Am început să urăsc să intru pe Facebook, dar trebuie. Cum dau login, încep aberaţiile. Mă scufund câteodată în nişte postări idioate, încât după ce termin de citit, mă gândesc cum o fi să mă sinucid, aşa, să dispar dintre toţi cretinii. Toţi inapţii fără niciun talent devin comentatori. Înainte era o piaţă pentru ei: uzine, fabrici, mine… Acum sunt comentatori, dom’le.

Ce am scris sunt doar frustrări. Nu ştiu dacă mi se va publica postul, iar de nu se publică, îmi imaginez că sunt la popă, plangându-mi gândurile negre…

Care este reacţia ta?

Furios Furios
0
Furios
Trist Trist
0
Trist
Drăguţ Drăguţ
0
Drăguţ
La naiba La naiba
0
La naiba
Nu-mi place Nu-mi place
0
Nu-mi place
Îmi place Îmi place
0
Îmi place
LoL LoL
0
LoL
Cool Cool
0
Cool
WTF WTF
0
WTF

3 Comments

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  1. Exista, si am mai spus asta, pe internetul asta doua tabere … cei care scriu si cei care citesc. Cei care scriu au „puterea” de a semana idei. Ei sunt cei ce creeaza curente sau directii de discutii. Sunt oameni special platiti pentru asta – pentru a fi cei ce scriu informatia …
    Indiferent ca este buna sau rea, o informatie scrisa are rolul de a influenta, intr-un fel sau altul, cititorul.
    Cititorul, atat tu cat si eu, trebuie sa invete sa … „citeasca printre randuri” 😀

Sigur o să-ţi placă

Din categoria Blogger

Nu rata: