De ce s-a supărat Măruţă pe vedetele din România

3 min


Recent, prezentatorul TV, Cătălin Măruţă a acordat un interviu pentru ziarul Adevărul, unde, pe lângă o sumă întreagă de inepţii şi clişee plictisitoare, a rostit şi următoarea afirmaţie: „Sunt oameni pe care la un moment dat îi chemi la emisiune pentru că s-a întâmplat ceva, oameni foarte importanţi, actori, cântăreţi, oameni cu o ţinută. «Dar, vai, nu pot acum. Dar cine mai vine în emisiune? Eu nu pot sta pe aceeaşi canapea cu X». Şi rămâi surprins. Şi mă întreb ce importanţă are, nu sunt tot oameni, nu e tot showbiz? Surprinderea cea mai mare este că oamenii aştia când au de lansat o carte, o melodie, o piesa de teatru te sună: «Bună, pot să vin şi eu la tine în emisiune?». Şi atunci te intrebi oare nu-i mai deranjează că pe canapeaua asta a mai stat X si Y?”

Am semnalat câteva inadvertenţe în această declaraţie… În primul rând, dacă eşti un om de bun simţ, responsabil şi cu o brumă de cultură, nu ai cum sa te duci în emisiuni de teapa asta. Îmi şi imaginez pe „happylica” o dezbatere acerbă între Andrei Pleşu şi Piticul Porno despre critica raţiunii pure…

Citeşte şi: Maneliştii, în doliu după închiderea Taraf TV

Ce cărți, muzică și piese de teatru promovează Măruță? Cum poţi să vorbeşti despre lansări de carte când doar „scriitori” de teapa Mihaelei Rădulescu sau Monicăi Gabor  îţi calcă pragul? Știm cu toții că acolo se promovează maneliştii analfabeţi și toate afonele care ar muri de foame dacă nu ar rima mare cu soare. Cât despre teatru, singurele reprezentaţii sunt date de „actori” ieftini care sunt puși să se certe și să se împace de dragul banilor și al rating-ului.

Uite de asta persoanele cu „ținută” nu acceptă să intre cu porcii în cocină. Și așa s-a mai dovedit încă o dată, dacă mai era nevoie, că la Măruță mărimea capului este invers proporţională cu cea a creierului.

Citeşte şi: Cum ajungi vedetă fără să ai vreun talent


Ţi-a plăcut? Distribuie şi prietenilor tăi!

Care este reacţia ta?

Furios Furios
0
Furios
Trist Trist
0
Trist
Drăguţ Drăguţ
0
Drăguţ
La naiba La naiba
0
La naiba
Nu-mi place Nu-mi place
0
Nu-mi place
Îmi place Îmi place
0
Îmi place
LoL LoL
0
LoL
Cool Cool
0
Cool
WTF WTF
0
WTF
Radu Mihnea

0 Comments

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.