De ce nu eşti bărbat, domnule Capatos?

3 min


Țin minte ca spuneai acum ceva timp când se specula că ai fi fost ofertat de o altă televiziune, că eşti obişnuit să fii la cel mai înalt nivel, că deja eşti acolo şi, în consecință, nu ai unde să mai pleci.

un-show-pacatos-dan-capatos

Nu ştiu în ce măsură poate contesta cineva capacitățile tale intelectuale, dar problema care macină toată partea din populație care nu îți umflă artificial audiențele vizionându-ți mizeriile macabre, este măsura în care tu ai intenționat vreodată să pari un om de televiziune integru.

Pe bune.

De ce eşti atât de ahtiat după performanțe neonorante, Sir Dan Capatos? Doar pentru că asta se cere? Ce faci tu pentru societatea în care trăieşti? Chiar nu contează imaginea pe care ți-o conturezi de deja atâția ani? Când te uiți la alți oameni de teapa ta care şi-au impus un respect în opinia publică şi care fac ceva constructiv pentru care vor rămâne în istorie, nu ai niciun fel de sentiment dubios? Nu ți-ar plăcea să te simți şi tu bine în pielea ta? Ştim cu toții că nu eşti prost, dar din păcate asta nu face decât să amplifice senzația generală de dezgust față de ceea ce faci.

De ce duci România în jeg? De ce promovezi ființe fără pic de educație şi, mai ales, de ce înscenezi cele mai idioate acte teatrale din istorie, de dragul audienței mondiale? Ai pus pe canapeaua aia o femeie de cea mai joasă speță care nu are nicio legătură cu profilul general al femeii din România şi lângă ea ai adus un generator de incultură şi l-ai pus să o păruiască în mod superficial, pe fondul unui subiect dezbătut printr-un limbaj complet devastator față de limba română. A urmat rezultatul scontat? Eşti mulțumit? A râs de noi o lume întreagă, Dane.

Dacă ar fi să-mi doresc ceva cu toată puterea mea în ce te priveşte, îmi doresc să prind ziua când absența ta din viața publică va fi savurată de toată suflarea de nivel rezonabil din România. Pentru că tot ce apare în formatul emisiunii tale este un cancer devastator pentru orice picătură de cultură.

Cu un drag covârştior,

Maria Clai

P.S. – Să-i spui lui Cătălin că nu e rost. De când e acolo, nu mai e ce ar fi trebuit să fie.


Ţi-a plăcut? Distribuie şi prietenilor tăi!

Care este reacţia ta?

Furios Furios
0
Furios
Trist Trist
0
Trist
Drăguţ Drăguţ
0
Drăguţ
La naiba La naiba
0
La naiba
Nu-mi place Nu-mi place
0
Nu-mi place
Îmi place Îmi place
0
Îmi place
LoL LoL
0
LoL
Cool Cool
0
Cool
WTF WTF
0
WTF
cristinacris

0 Comments

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.