De ce nu e Mitică vreun oracol

2 min


mitica dragomir oracolAm avut un prieten la un moment dat care nu era cel mai mare microbist, dar care îşi rupea mereu din timp la meciurile importante şi-l vizionam împreună cu alţi prieteni. Avea ceva special, atunci când urmăream un meci de fotbal, el era pregătit să spună înainte de orice fază ca va fi gol. Normal, făcând asta mereu, se întâmpla la un moment dat să vină şi golul şi, odată cu el, şi clasica replică: „Ţi-am zis!?”. Ironic, îl porecleam Oracolul.

Cam asta face şi Mitică Dragomir, marele „Oracol de la Bălceşti”! Zilele trecute auzisem că se autoproclama astfel din nou pentru că zisese el la un moment dat că Lemnaru nu va rezista la Steaua şi că se va întoarce la Universitatea Cluj! Însă, ce nu precizează el este că aduce mereu comentarii despre oricine şi orice, nu refuză niciodată să aibă discuţii cu presa pe alte teme decât cele care-l privesc strict pe el, pentru că, nu-i aşa?, el nu mai există în ultima perioadă în fotbal, iar logica e simplă: dacă atunci când era preşedinte la LPF mai putea da declaraţii care-l priveau (deşi o făcea rar şi pe vremea aceea), acum nu-l mai priveşte nimic din fotbalul românesc pentru că e un boşorog pensionat care a contribuit flagrant la distrugerea fotbalului românesc.

Revenind, dacă spui câte ceva despre orice, din 1000 de comentarii tâmpite, este posibil ca unele să se adeverească… asta nu te face oracol! Te face bufon! Presa doar îşi face treaba murdară în stilul cerut de public. Ca la noi.


Ţi-a plăcut? Distribuie şi prietenilor tăi!

Care este reacţia ta?

Furios Furios
0
Furios
Trist Trist
0
Trist
Drăguţ Drăguţ
0
Drăguţ
La naiba La naiba
0
La naiba
Nu-mi place Nu-mi place
0
Nu-mi place
Îmi place Îmi place
0
Îmi place
LoL LoL
0
LoL
Cool Cool
0
Cool
WTF WTF
0
WTF
Vladimir

Fotograf. Şi blogger.

0 Comments

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.