De ce n-a câştigat Leonardo DiCaprio niciun Oscar

2 min


Dacă tot este o zi dedicată filmului, astăzi având loc ediţia cu numărul 71 a Premiilor Globul de Aur, voi încerca să aflu răspunsul la o întrebare care-mi stă pe creier de ceva timp: de ce n-a câştigat Leonardo DiCaprio niciun Oscar?

dicaprio oscarA jucat în filme excelente, de la Titanic la Marele Gatsby şi apoi la controversatul Lup de pe Wall Street şi totuşi Academia nu i-a acordat niciodată premiul superm. Lista cu super-filme în care DiCaprio a avut prestaţii incredibile e prea lungă şi nu are rost să o înşir aici.

Puteţi spune că sunt subiectiv, dar recunosc, chiar îl consider unul din cei mai buni actori, iar cele 34 de premii şi alte 92 de nominalizări confirmă acest lucru.

Probabil va veni şi vremea lui, având 39 de ani şi o mulţime de filme de top, dar de ce nu a luat Oscarul până acum? O fi bun, încât să fie nominalizat de atâtea ori, dar nu suficient de bun pentru a câştiga?

Probabil dacă încerca să se urce pe uşă în Titanic…

Un motiv serios poate fi faptul că, jucând atât de bine, lumea s-a obişnuit cu el şi s-a creat o impresie generală că pentru a ajunge la acest nivel de interpretare nu trebuie să depună cine ştie ce efort. Greşit.

O altă cauză ar putea fi şi filmele extraordinare în care a jucat, fiind făcute aproape perfect, de la scenariu la punerea în scenă, eclipsând astfel performanţele lui DiCaprio.

Cariera lui este de-a dreptul uimitoare până acum şi probabil se va alătura legendelor cinematografiei, şi deşi mulţi spun că nu are nevoie de un Oscar pentru a-i fi recunoscute meritele, consider că ar fi nedrept să nu-l primească.

Ai vreo explicaţie?


Ţi-a plăcut? Distribuie şi prietenilor tăi!

Care este reacţia ta?

Furios Furios
0
Furios
Trist Trist
0
Trist
Drăguţ Drăguţ
0
Drăguţ
La naiba La naiba
0
La naiba
Nu-mi place Nu-mi place
0
Nu-mi place
Îmi place Îmi place
0
Îmi place
LoL LoL
0
LoL
Cool Cool
0
Cool
WTF WTF
0
WTF
Ion Popescu

14 Comments

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

 1. Poi unu din motive ar fi ca este repetent. Nu are scoala nici cat ciobanul Ghita. La fe ca el mai sunt si alti actori americani pe care ii adolati si ii dati exemple Uite si altii:
  Mark Wahlberg nu a reusit sa termine liceul la o varsta normala, el anuntand abia recent ca, la 42 de ani, si-a luat diploma de liceu,
  Marlon Brando a fost exmatriculat in tinerete din liceu
  Al Pacino a renuntat si el la liceu pentru a-si urma vocatia de actor.
  John Travolta a abandonat liceul pe care il urma in orasul New Jersey
  Nicholas Cage.
  Marilyn Monroe este numele de scena al lui Norma Jeane Baker. In 1941, ea a renuntat la scoala

   1. Poate asta este motivul ca unii din cei enumerati au luat premiul. Cred ca tre sa astepti sa termine tipul liceul ca sa primesti confirmarea. La noi 90 % din vedete sunt pe model american adeca repetente, dar la distantza astronomica de Di Caprio

     1. Daca tu stii este, ok. Io stiu ca are 4 clase ca la americani. Poate a terminat ca Becali care acum este student la Parta Alba si urmeaza sa isi dea doctoratul la Academia de fotbal gica hagi

   2. Am facut comparatia cu ghita cibanul pentru ca si Di capra asta a debutat in publicitate tot un fel de cioban dar de capre. Daca Ghitza era cioban american si juca in titanic acum il popatzi totzi in cor

 2. Uite inca un motiv
  Leonardo DiCaprio este pe cale sa isi piarda iubita din cauza mirosului insuportabil pe care il emana.

  Din dragoste pentru mediul inconjurator, Leonardo DiCaprio face dus doar de doua ori pe saptamana pentru a conserva resursele de apa. Deodorantul nu este nici el un prieten foarte bun al actorului, fiindca are efecte negative asupra mediului.
  Pe la noi cate vedete sunt certate cu apa si sapunul fara sa fie ecologiste?

  1. In primu rand invata sa scrii, judeci unii oameni ca au 4 clase dar tu esti un analfabet, in al2lea rand..imi e mila de tine si de mentalitatea ta proasta si tipica//

 3. Leonardo di Caprio nu a primit nici un premiu Oscar pana acum pentru ca acum 10 a spus Academiei care decernează premiile ca nu are nevoie de nici un premiu de la acestia care sa-i ateste meritele si talentul !!!! El stie cat este de valoros pentru cinematografie si fani !!!!!