fbpx

De ce la noi şaorma e cu de toate

2 min


shaorma_de_pui_19Simplu. Pentru că suntem români. Noi mâncăm sarmale cu smântână şi mămăligă şi dacă se mai iveşte ocazia, mai băgăm ceva, orice, numai să fie. Salată de boeuf? Să vezi la noi aici cum e, ce combinaţii facem… 🙂 Aşa suntem noi. Zilele trecute am avut o discuţie cu un turc care are o afacere pe linie de junk food în Bucureşti din care am reţinut câteva aspecte interesante. Nu sunt noi, le cam ştim, dar auzite de la el parcă au sunat altfel.

Voi vreţi de toate, altfel nu se poate

„Voi nu aveţi limite, combinaţia trebuie să fie mare. Din 100, maxim 10 aleg o şaorma fără sos, sau doar cu unul sau două sortimente de legume, dar nu pentru că şaorma la bază nu e deloc aşa cum a fost adusă la voi, ci pentru că vor să slăbească.”

Nu e adevărat? Câţi dintre cei care consumă cu poftă o şaorma, ar concepe una fără sos, sau doar cu carne şi două sortimente de legume?

Şi pizza am văzut cum o faceţi voi, la fel ca şaorma, cu de toate

„În schimb, toată lumea vrea de toate, dacă pui întrebarea asta, dacă vrea de toate, 90% o să primeşti răspunsuri pozitive. Şi pizza am văzut cum o faceţi voi. La fel ca şaorma, cu de toate. Păi dintr-o pizza de-a vostră, italianul face 3 sortimente bune…”

Concluzia? L-am întrebat, ironic, bineînţeles, de ce nu impune sortimente de şaorma autentică, ca la mama ei, să funcţioneze pe sistemul „Dacă o vrei cu de toate, mergi mai departe”… răspunsul fiind evident previzibil, ca pentru orice altă întrebare idioată…

„Ai înnebunit? Să joc ping pong pe-aici de plictiseală?”


Ţi-a plăcut?


Ţi-a plăcut? Distribuie şi prietenilor tăi!

Care este reacţia ta?

Furios Furios
0
Furios
Trist Trist
0
Trist
Drăguţ Drăguţ
0
Drăguţ
La naiba La naiba
0
La naiba
Nu-mi place Nu-mi place
0
Nu-mi place
Îmi place Îmi place
0
Îmi place
LoL LoL
0
LoL
Cool Cool
0
Cool
WTF WTF
0
WTF
Vladimir

Fotograf. Şi blogger.

2 Comments

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.