Dacă nu te îmbraci ca o paraşută, degeaba mergi la şcoală

3 min


Zilele trecute, am auzit despre o elevă de 17 ani dintr-un liceu american, care a fost dată afară de la balul de absolvire pe motiv că era prea sexy, iar mişcările ei pe ringul de dans erau total nepotrivite pentru mediul în care se afla. Taţii prezenţi la banchetul respectiv s-au plâns organizatorilor că gagica arată prea bine pentru vârsta ei şi le vine s-o fută stârneşte gânduri necurate.

Aceasta a fost invitată să părăsească balul, cu promisiunea că-i vor fi înapoiaţi banii. După aia, fata s-a plâns pe blog şi aşa s-a răspândit povestea. Tipa a mai spus că nu e vina ei că nişte taţi perverşi de 45 de ani doresc să i-o tragă pentru că are o rochie sclipitoare şi un fund prea dezvoltat pentru vârsta ei şi s-a arătat indignată. Săraca.

Dacă ai fost vreodată la băut cu prietenii, e imposibil ca unul din grupul vostru să nu fi zis povestea aia în care femeile se arată nemulţumite când bărbaţii se holbează la ele mai ceva ca Oana Roman la şaorma şi le întreabă la ureche cât e preţul, deşi sunt îmbrăcate ca nişte traseiste penale; după care, prietenul revoltat începe, cu fulgere în spate şi muzică dramatică pe fundal, să le reproşeze femeilor din jur că se îmbracă sexy tocmai pentru a atrage privirile disperaţilor. Căci unul care are ce trebuie, nu le acordă prea mare atenţie, nu?

Celebra poveste se aplică şi la elevele sexy. Bineînţeles, dacă i-am aduce pe taţii americani la un banchet de la noi, s-ar putea să avem parte de viol în grup, pedofilie şi încă vreo 13 fapte.

Dar noi suntem obişnuiţi. Fetele vor să arate bine din timp, pentru că a fi piţipoancă la TV ori a-ţi arăta tot într-o revistă, necesită muncă de convingere. Şi până la urmă, ce contează că eşti proastă de bubui, atâta timp cât arăţi bine, nu?


Ţi-a plăcut? Distribuie şi prietenilor tăi!

Care este reacţia ta?

Furios Furios
0
Furios
Trist Trist
0
Trist
Drăguţ Drăguţ
0
Drăguţ
La naiba La naiba
0
La naiba
Nu-mi place Nu-mi place
0
Nu-mi place
Îmi place Îmi place
0
Îmi place
LoL LoL
0
LoL
Cool Cool
0
Cool
WTF WTF
0
WTF
Ion Popescu

0 Comments

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.