Dacă Hagi câştigă campionatul, ar trebui să-i facem statuie…

3 min


Mai sunt 2 etape din Play-off-ul Ligii I şi în acest sezon şi slab din toate punctele de vedere, avem măcar o luptă în 3 la câştigarea marelui trofeu, ceea ce nu prea pupăm. Avem pe primele două poziţii din clasament, la egalitate de puncte, 38, FCSB şi Viitorul, iar pe poziţia a treia, cu 36 de puncte, Dinamo.

În acest context, luând în considerare faptul că Viitorul are de jucat la Craiova şi cu CFR acasă, iar FCSB se deplasează la Astra şi apoi joacă acasă cu oltenii, putem lejer cota Viitorul cu prima şansă la câştigarea campionatului.

Mai ales că-s singurii care depind doar de ei, pentru că departajarea în caz de egalitate de puncte cu FCSB se va face cu punctul doi din regulament – Rezultatele din meciurile directe din play-off, pentru că primul punct – în cazul în care o echipă a beneficiat de rotunjire, cea care nu a beneficiat va fi câştigătoare, în caz de egalitate – este anulat de faptul că ambele echipe au beneficiat de rotunjire. Iar în meciurile directe din play-off, Viitorul are câştig de cauză.

E clar că Viitorul va avea două meciuri grele, dar dacă fac băieţii ăia tineri un efort acum, pot face cele 6 puncte şi, implicit, istorie.

Despre FCSB putem puncta ca argument doar meciul de la Giurgiu. Este cât se poate de clar că Şumudică va trata meciul cu seriozitate maximă. Mai ales că e şi o revanşă personală de luat. Până la urmă, probabil nu va mai fi curând o altă ocazie, dacă e să luăm în considerare gândurile declarate ale antrenorului de a pleca afară. Şi altă treabă nu cred că mai are la Astra. Va fi o luptă acolo. Poate autobuze, poate cartonaşe, cine ştie ce mai e de pierdut…

Efortul depus de Hagi la Viitorul este absolut incontestabil şi cât se poate de lăudabil. Au avut un sezon la înălţime, cu un coborâş care părea leit cu cel de anul trecut, însă s-a dovedit a fi doar o aparenţă, pentru că acum sunt mai aproape ca niciodată de lovitură. Indiferent de deznodământ, titlul e doar de cancan, ar trebui să-i facem statuie oricum…


Ţi-a plăcut? Distribuie şi prietenilor tăi!

Care este reacţia ta?

Furios Furios
0
Furios
Trist Trist
0
Trist
Drăguţ Drăguţ
0
Drăguţ
La naiba La naiba
0
La naiba
Nu-mi place Nu-mi place
0
Nu-mi place
Îmi place Îmi place
0
Îmi place
LoL LoL
0
LoL
Cool Cool
0
Cool
WTF WTF
0
WTF
Radu N. Constantinescu
Fost blogger. Momentan îmi dau cu părerea.

0 Comments

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.