Dacă e să luăm de bun acest bilet, atunci să zâmbeşti vecinilor tăi poate fi considerat un gest ostil

2 min


Există un clişeu cu privire la noţiunea de „vecin”: oamenii în general fac sex, le face plăcere, iar de multe ori se întâmplă inevitabil să existe aventuri între doi vecini, in general căsătoriţi, cu casa lor, cu treaba lor. Probabil la această ipoteză îi stă gândul acestei femei care pare destul de geloasă pe zâmbetul unei vecine. 

„M-a făcut să mă simt foarte ofensată, sincer. Nu înţeleg care e problema, nu e ca şi cum bărbatul ar fi un lucru. Oricum, din ce îmi amintesc, doar o singură dată am interacţionat vizual cu bărbatul respectiv, dar sincer nu îmi amintesc dacă am şi zâmbit, de obicei mă uit la ea şi salut politicos. Greşeala mea, mi-o asum şi promit să nu mai fac 🙂 Orice ar fi, este absolut clar că femeia ştie să arate că ce e al ei, e al ei şi nimeni nu are voie să se atingă nici măcar cu privirea de comoara ei!” se arată în mailul la care am găsit ataşată fotografia de mai jos.

Nu trebuie să-ţi pui prea multe întrebări, poţi să-ţi dai seama cât este de serioasă femeia doar după cum a subliniat “bărbatului”. Întâlnim fel şi fel de oameni în societatea din ziua de azi, unii mai complicaţi ca alţii 🙂5 motive pentru care nu e bine să te uiţi la Românii au talent


Dacă Ikea cere mai mult de 1 leu pe un hot-dog, dă faliment


Cele mai frumoase infractoare din lume (Galerie foto)Ţi-a plăcut? Distribuie şi prietenilor tăi!

Care este reacţia ta?

Furios Furios
0
Furios
Trist Trist
0
Trist
Drăguţ Drăguţ
0
Drăguţ
La naiba La naiba
0
La naiba
Nu-mi place Nu-mi place
0
Nu-mi place
Îmi place Îmi place
0
Îmi place
LoL LoL
0
LoL
Cool Cool
0
Cool
WTF WTF
0
WTF
Radu N. Constantinescu
Fost blogger. Momentan îmi dau cu părerea.

0 Comments

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.