Cum să scapi de vecini când organizezi o petrecere

2 min


petrecere acasaSunt sigură că mulţi dintre cei care obişnuiesc să dea petreceri acasă şi au probleme cu vecinii, nu s-au gândit la această variantă! Eu nu organizez petreceri niciodată, dar aseară a sunat cineva la uşă şi, cu un suflu alcoolic, dar deloc vulgar, după ce mi-a explicat vreme de câteva secunde bune motivele pentru care urmează să dea o petrecere, mi-a oferit cu un zâmbet larg o pereche de dopuri de urechi. 🙂 Da, el avea dopuri de urechi, nu o pereche, nu făcea mişto de mine, avea o pungă plină de dopuri de urechi! Omul s-a asigurat că îi ajung şi pentru cele mai numeroase familii posibile.

Băiatul se plângea că, deşi a vorbit mereu şi a anunţat vecinii înainte de petreceri, mereu s-a trezit fie cu aceştia la uşă, fie cu poliţia. Pentru că nu s-a făcut niciodată înţeles cum trebuie, el a decis să ia această măsură binevoitoare! Şi culmea, unii vecini au acceptat! 🙂 Eu nu, i-am spus că nu aş suna niciodată după poliţie pentru aşa ceva.

„Stai liniştită, eu sunt băiat cuminte, am auzit de cazuri în care s-a sunat la 112 pentru că cineva nu primea acceptul vecinilor să dea o petrecere, deci treaba cu dopurile e chiar constructivă şi prietenoasă!” mi s-a adresat în final!

Inovativ! 🙂


Ţi-a plăcut? Distribuie şi prietenilor tăi!

Care este reacţia ta?

Furios Furios
0
Furios
Trist Trist
0
Trist
Drăguţ Drăguţ
0
Drăguţ
La naiba La naiba
0
La naiba
Nu-mi place Nu-mi place
0
Nu-mi place
Îmi place Îmi place
0
Îmi place
LoL LoL
0
LoL
Cool Cool
0
Cool
WTF WTF
0
WTF
Lisa Roman

Călătoresc. Călătoresc mereu. Nu stau niciodată.

0 Comments

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.