Cum să nu faci bani pe Internet

3 min


Dacă tu nu, cu siguranţă mulţi dintre prietenii tăi au căutat pe net una din următoarele expresii: cum să fac bani online, cum să fac bani repede, cum să fac bani stând ca boul pe canapea în sufragerie aşteptând să plouă cu bani. 

cum faci bani online

Ştiu oameni care fac bani pe internet. Ştiu mult mai mulţi oameni care doar vor să facă bani online, fără să fi câştigat vreun leu.

Nu există o soluţie uşoară

În primul rând, trebuie să înţelegi că n-o să găseşti niciodată o soluţie uşoară la aceste întrebări, întrucât nu există. Şi dacă ar exista, nu ar fi nimeni atât de dobitoc generos încât să lase informaţia să ajungă la tine printr-o simplă căutare pe Google.

Există o mulţime de site-uri care vin cu propuneri inedite pentru a face bani grei fără a depune cel mai mic efort şi care îţi promit că te vei îmbogăţi peste noapte.

Nu te lăsa păcălit

Ca în orice domeniu, şi în treaba asta cu explicatul teoriei banilor făcuţi fără efort e competiţie mare. Atât de mare, încât au ajuns să se ocupe cu aşa ceva oameni care ştiu cum să-i manipuleze pe cei mai naivi şi să fie atât de credibili, încât să aibă un succes uimitor.

Cele mai frecvente sunt site-urile alea în care dai scroll în jos câte 5 minute, timp în care te benoclezi la nişte aberaţii despre cum au câştigat unii sume atât de mari încât şi-au luat nu ştiu ce maşini şi case de vis, stând în faţa calculatorului. Tot ce trebuie să faci pentru a te bucura şi tu de o astfel de viaţă e să cumperi un rahat de manual în care-ţi va fi dezvăluit secretul. Mhm, foarte convingător.

Altele îţi vor explica cum să faci bani din completarea de chestionare sau dând click ca un disperat pe link-uri, ori apreciind pagini de Facebook sau vizionând clipuri pe Youtube. Nici asta n-ar trebui să te convingă.

Reţine faptul că nimeni n-o să-ţi dea bani doar aşa, pentru că-ţi place ţie să stai în faţa calculatorului şi simţi că meriţi să câştigi ceva din asta.


Ţi-a plăcut? Distribuie şi prietenilor tăi!

Care este reacţia ta?

Furios Furios
0
Furios
Trist Trist
0
Trist
Drăguţ Drăguţ
0
Drăguţ
La naiba La naiba
0
La naiba
Nu-mi place Nu-mi place
0
Nu-mi place
Îmi place Îmi place
0
Îmi place
LoL LoL
0
LoL
Cool Cool
0
Cool
WTF WTF
0
WTF
Ion Popescu

14 Comments

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 1. chiar azi am intrat fara sa vreau pe un site de genul asta. bine nu chiar fara sa vreau, am dat click pe o reclama :))

 2. Banii se fac foarte usor pe internet. Este suficient sa stai in fata calculatorului cateva ore pe zi si faci bani online, din confortul casei tale sau butonand telefonul tau destept.
  Insa vin si confirm si eu cele spuse in acest articol … secretele nu le va afla nimeni atat de usor … in nici un caz cei ce umbla dupa cititul de mail uri si vizitatul de site uri pentru 1 cent.

 3. In USA este interzis sa vinzi texte de genul: „Vino la mine in curte ca eu castig douajdemii de coco si poti face si tu asta ! „. Este interzisa prin lege o astfel de afirmatie pentru ca … au fost cazuri cand au fost folosite astfel de chei si oamenii nu au ajuns la astfel de performante, motiv pentru care au dat in judecata organizatorul acelei afaceri 😀
  La ei, un precedent creeaza o lege si … este ilegal.
  De aceea orice afacere care incepe cu o astfel de linie este deja ilegala 🙂

  O afacere personala este una in care ai un magazin in coltul strazii – platesti: marfa, consumabile, salarii si posibil chirie. O afacere online este una in care ai un magazin online – nu trebuie neaparat sa ai stoc, nu trebuie neaparat sa platesti salariu, si totusi tot ai ceva cheltuieli.
  O afacere este o afacere profitabila atata timp cat investesti ceva, si ai beneficii mai mari decat ai investit.
  Restul este poveste … iar daca cei interesati de asa ceva, ar vedea lucrurile in felul acesta, probabil nu ar mai fi dezamagiri …

 4. Super interesant articolul!

  Ca si adaugare, celor care vand online si trimit colete Ramburs, le recomand sa foloseasca Baza Nationala a Clientilor Neseriosi, ClientiNeseriosi.ro , unde se poate verifica fiecare client nou, se pot adauga cei care nu ridica coletele ramburs si se poate recupera Paguba taxa de transport Tur-Retur, caci multi de obicei accepta sa o plateasca ca sa fie scosi ….

  Firmele de telefonie Mobila au Preventel, iar bancile au Biroul de Credit, baze nationale de date cu clientii care au dat tepe in domeniul lor, era nevoie si de o Baza Nationala de date cu teparii Magazinelor Online care nu ridica coletele…