Cum să faci rost de bani în drum spre mare (VIDEO)


Iată o poveste dubioasă:

Drumul spre mare. Aglomeraţie pe autostradă, că se duce toată lumea. Cei mai mulţi, bineînţeles, cu buzunarele pline de caşcaval.

La un moment dat, vezi pe marginea drumului o maşină trasă aiurea, cu capota ridicată şi un tip care se preface că dă telefoane în disperare, făcând din când în când câte un semn trecătorilor, în speranţa că cineva îl va întreba de sănătate. În continuare îi vom spune omului Dodel.

Omul pare disperat, situaţia vorbeşte de la sine, aşa că cei mai sufletişti vor fi tentaţi să oprească, pentru a-l ajuta pe sărman. Astfel, dacă eşti ghinionist şi vrei să vezi despre ce e vorba, tragi pe dreapta, că eşti un om bun şi vrei să-l ajuţi pe Dodel.

Apropiindu-te de maşină, începe Dodel, afectat cumplit de necaz, să-ţi spună ce belea i s-a întâmplat. În timp ce-ţi scuipă balivernele alea emoţionale în ureche, e imposibil să nu-i remarci soţia în maşină, care e cu burta la gură, iar alături de ea doi copii, ce sunt terminaţi de la soarele care arde tot în cale, mai ceva ca Don Juan.

Dar, ghici ce! Săracul Dodel are probleme cu maşina de săptămâni bune şi în fiecare zi i se strică fix pe A2, în drum spre mare. Ba rămâne fără benzină, ba i se fute nu ştiu ce pe la motor, iar pentru a accentua drama prin care trece, îi bagă la înaintare pe cei doi copii leşinaţi de la căldură şi pe soţia borţoasă, care, apropo, are o mutră de scorpie şi mă enervează. Şi astfel, Dodel reuşeşte să stea că un căcat toată ziua şi să plece acasă cu buzunarele doldora de banii primiţi de la oamenii pe care i-a păcălit cu povestea lui emoţionantă.

După ce a fost filmat cu camera ascunsă, jegul a plecat imediat din zonă. Cei care lucrează în apropierea locului unde obişnuieşte să dea ţepele Dodel, spun că acesta câştigă bine de tot în urma poveştilor lacrimogene pe care le bagă trecătorilor mai creduli. Partea mai nasoală e că se foloseşte de copii şi nimeni nu are ce să-i facă.

Care este reacţia ta?

Furios Furios
0
Furios
Trist Trist
0
Trist
Drăguţ Drăguţ
0
Drăguţ
La naiba La naiba
0
La naiba
Nu-mi place Nu-mi place
0
Nu-mi place
Îmi place Îmi place
0
Îmi place
LoL LoL
0
LoL
Cool Cool
0
Cool
WTF WTF
0
WTF

11 Comments

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 1. Daca idiotii nu ar da bani, nici nesimtitul ala nu ar sta toata ziua la cersit. Exact aceeasi treaba ca la cersetorii din oras.

 2. „Mana intinsa care nu spune poveste, nu primeste pomana” asa suna o replica din filmul Filantropica. Mi s-a parut hilara replica pe care a primit-o doamna care a sunat la politie: „stati linistita, ca primim zeci de apeluri despre omul asta”. Pai daca primiti zeci de apeluri, de ce nu luati masuri? Ce ma deranjeaza mai mult este faptul ca se foloseste de copii. Nu ma intereseaza faptul ca a luat bani, nici faptul ca oamenii creduli i-au dat.

  1. La Filantropica ma gandeam si eu! :)) Nu stiu ce masuri s-ar putea lua, caci e greu sa-l acuzi de inselaciune.
   În Gara de Nord e plin de actori cersetori si o duc bine si aia…

 3. Din pacate se practica in foarte multe moduri..eu am patit-o la Cluj, cand un asemenea Dodel, englezit, se chinuia sa imi explice ca trebuie sa ajunga in Germania si a ramas fara benzina, oferind o bijuterie falsa in schimbul unei sume de bani. Aveti mare grija la acesti scamatori. De cele mai multe ori povestile sunt doar povesti.

 4. Daca te prosteste asta inseamna ca degeaba ai luat bacul si ai facut o facultate ca tot prost ai sa ramas si nimic nu te poate ajuta sa evoluezi de la stadiul de prost la om cu carte conform studiilor absolvite
  Asta e un adevarat test de control al vieti care nu trebuie sa il ratezi……din cat am vazut trebuie sa mare credul si sa fi venit din rai pe pamat sa il crezi ce zice……dar daca te uiti la el atent observi ca are vrajeala de 2lei

Sigur o să-ţi placă

Din categoria Social

Nu rata: