Cum au ajuns să fie distribuite facturile E-ON în comunele din Moldova! (VIDEO)


E-ON Moldova este principalul furnizor de energie electrică şi gaze din zona Moldovei, iar până de curând sătenii din comunele moldovene primeau facturile la curent prin poştă. Poşta Română taxa E-ON cu 30 de bani per plic, însă compania a luat măsuri şi a pus la cale o licitaţie în acest sens. O licitaţie care a fost câştigată de o anume companie numită TOTAL POST, care taxează E-ON cu doar 20 de bani per plic.

Până aici, nimic de contestat, oamenii şi-au făcut afacerile. Problema intervine atunci când vorbim despre profesionalismul cu care TOTAL POST se achită de obligaţii în ce priveşte distribuirea facturilor către cetăţeni. După cum veţi avea ocazia să urmăriţi şi în videoclipul de mai jos, TOTAL POST găseşte potrivit să împartă facturile cam cum împarte de obicei mici, bere şi găleţi, un candidat pentru postul de primar, în campanie electorală. În spirit de turmă. Oamenii prind zvonul că se împart plicurile de la E-ON, şi se adună care cum aude, finalitatea nu poate fi decât una: balamuc. În acest fel, zeci de plicuri ajung pe imaşuri, pe sub poduri, prin şanţuri. Care ar putea fi urmările? Cât de simplu! Omul nu are factură, nu plăteşte, ajunge să rămână fără curent electric. Pentru ce?

În altă ordine de idei, mai marii oameni din acest TOTAL POST, din „marele” sediu central, se pare că au trimis oameni competenţi în Moldova, pentru că pe angajaţii de aici nu i-ar fi dus îndeajuns capul să o scoată la capăt într-un mod cât de cât rezonabil cu distribuirea acestor plicuri. Astfel, se pare că aceşti oameni competenţi se gândesc la felurite variante prin care să livreze facturile într-un mod cât de cât sigur: ori să faca un soi de înţelegere cu magazinele mai importante de comune unde să lase facturile şi oamenii să vină să le ia, ori să fie vorba de o persoană de încredere din comună… numai idei geniale! Un lucru e clar însă, în mod cert facturile nu vor fi livrate separat pentru fiecare în parte aşa cum ar trebui şi aşa cum ar face o companie care onorează spiritul civilizaţiei.

Care este reacţia ta?

Furios Furios
0
Furios
Trist Trist
0
Trist
Drăguţ Drăguţ
0
Drăguţ
La naiba La naiba
0
La naiba
Nu-mi place Nu-mi place
0
Nu-mi place
Îmi place Îmi place
0
Îmi place
LoL LoL
0
LoL
Cool Cool
0
Cool
WTF WTF
0
WTF
Lisa Roman

Călătoresc. Călătoresc mereu. Nu stau niciodată.

One Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  1. In mare parte aveti dreptate. Insa facturi lasate pe sub poduri, aruncate pe imasuri sau prin latrine nu s-a intamplat niciodata. Va rog, asa cum ati semnalat neregulile celor de la Total Post sa verificati si modul cum isi fac postasii treaba la sate. De exemplu in satul in care locuiesc postasul lasa toate facturile la magazine, indiferent ca sunt facturi de la E-on, Romtelecom, etc. Ca sa nu mai vorbim de spaga luata pentru a primi pensia
    sau alocatia la timp si acasa. Daca sunteti echidistanta si o profesionista ati cerceta si modul in care isi fac postasii treaba la sate. Va multumesc.

Sigur o să-ţi placă

Din categoria Blogger

Nu rata: