Cum arată Justin Bieber în realitate, faţă de poza publicată de Calvin Klein

2 min


Cu toţii ştim că fără Photoshop, multe dintre vedetele actuale ar fi nişte persoane banale, care ar putea fi trecute cu vederea oricând.

Însă nu le poţi arunca asta în faţă unor pişorcoase obsedate, care au impresia că fac parte din ceva atunci când se consideră fane Justin Bieber.

Nu voi sta să-mi pierd timpul explicând de ce sunt penibile copilele astea care nu fac nimic constructiv în viaţa lor, lipind postere pe perete şi imaginându-şi dialoguri de căcat cu maimuţoiul care umblă ca Superman, cu chiloţii peste pantaloni. Pentru că nu are rost. Ele nu au capacitatea de a înţelege, încă, stadiul penibil prin care trec. Unele se miră de părul de la puţă şi se întreabă de ce e acolo, altele se uită pe YouTube la clipuri cu Justin Bieber, fiind mândre de statutul lor de fane, care nu le va ajuta niciodată.Oamenilor le place să fie minţiţi. Le place să creadă că vedetele sunt de pe altă lume şi de aceea acceptă, plini de admiraţie, imaginile de pe net şi din reviste, în care aproape că nu există pixel needitat.

Ultima dejecţie în materie de Photoshop aparţine companiei Calvin Klein, care s-a gândit că ar face ceva vânzări dacă l-ar aborda pe idolul fetiţelor, de care vorbeam ceva mai sus. Însă, cum era de aşteptat, simplul fapt că a pozat nu a fost de ajuns. De aceea, imaginea a fost refăcută în Photoshop, dublându-i practic volumul omuleţului.


Ţi-a plăcut? Distribuie şi prietenilor tăi!

Care este reacţia ta?

Furios Furios
0
Furios
Trist Trist
0
Trist
Drăguţ Drăguţ
0
Drăguţ
La naiba La naiba
0
La naiba
Nu-mi place Nu-mi place
0
Nu-mi place
Îmi place Îmi place
0
Îmi place
LoL LoL
0
LoL
Cool Cool
0
Cool
WTF WTF
0
WTF
Ion Popescu

2 Comments

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  1. ia uito a dracu ce te fute pe tine grija ce face astia veziti de tine si nu te mai baga in tot tia zis cineva sa te bagi ia uito tupeista dracu uitete la tine si dupaia vb de alti toate vedetele foloseste photoshop nai stiut ce te gasit sa te iei tocmai de el cine oi fi tu ai grija sti ca nu trebiue sa te bagi in viata la lti iauto a dracu mia facut ogramada draci ai gija dracu cum borbest buna educatie