fbpx

Cum ajungi vedetă fără să ai vreun talent

5 min


Am tot auzit la unii vorba aia cu gusturile care nu se discută. În accepţiunea lor, dacă lui badea îi place să mănânce căcat, nu ar trebui să fie nicio problemă, căci gusturile nu se discută şi e ok să mănânci căcat dacă asta îţi place să faci.

Fals. Gusturile chiar se discută. Şi nu mă refer la bârfa aia jegoasă, de obicei scuipată în scârbă pe la spatele prietenilor. Uneori, în funcţie de gusturi, îţi poţi face o imagine despre cei cu care interacţionezi sau măcar te intersectezi la un moment dat în viaţă. De exemplu, când întâlneşti un om pentru prima dată şi printre lucrurile pe care le afli despre el este şi faptul că-i plac manelele, prima impresie pe care ţi-o faci despre cel în cauză este că ar putea fi un cocalar infect, posibil agramat. Însă acesta poate nu e chiar atât de prost. Poate doar nu e suficient de deştept încât să-şi dea seama că salam nu cântă muzică pentru oameni inteligenţi. Însă ai tot dreptul să discuţi despre gusturile lui. De ce? De aia.Bineînţeles, întrucât cel mai uşor se fac bani manipulând idioţii, mulţi cârnaţi au ajuns mari vedete peste noapte, fără a avea vreun talent anume. Plecând de la premisa că un idiot nu ar fi avut răbdarea să ajungă până la rândul în curs, deduc că, citind în continuare, ai şanse mari să nu fii idiot. Dar nu e nicio certitudine, aşa că nu te relaxa. Din acest motiv, dacă te uiţi în jur şi eşti puţin deranjat de faptul că atâţia cretini se uită la ce căcaturi de emisiuni fac măruţă sau simona gherghe, s-ar putea chiar să ne împrietenim.

Cum ajungi vedetă fără să ai vreun talent

După cum spuneam, manipulând prostimea şi bălăcindu-te puţin în penibil, e uşor să capeţi statutul de vedetă. Iar dacă ajungi să faci idioţii să creadă că căcatul pe care îl înfuleci chiar înseamnă ceva, deşi e mai nesemnificativ decât un dolar din Zimbabwe, atunci ai şanse mari să faci şi ceva bani, fără să depui vreun efort.


Citeşte şi: Salvează-ţi copilul!


Astfel au apărut multe personaje pe care am ajuns să le cunoaştem fără voia noastră. Printre ele se numără şi Iulia Albu. Care e talentul ei? Niciunul. Tipa dă din plisc şi critică alte vedete care nu reprezintă nimic. Pe scurt, nimeni vorbeşte despre cum se îmbracă nimeni. Neinteresant, ai zice, însă idioţii sunt încântaţi de ce aberează marea feişănistă şi asta îi dă dreptul să se numească vedetă sau critic de modă, iar părerea ei să conteze pentru un număr destul de ridicat de dobitoci.

Îţi dai seama ce probleme importante are ea de dezbătut, fiind critic de modă! Că nu se mai poartă nu ştiu ce culoare şi nu ştiu ce model, sau că bluza aia e nu ştiu cum. Când tu arăţi ca muma pădurii călcată de tren, mâncată de urs şi apoi bălegată într-o formă relativ umană, umblând cu o găină după tine, cum mă-ta mai ai tupeu să zici ceva despre felul în care se îmbracă oricine?! „Vai, dar eu am studiat” nu ştiu ce căcat. Marş cu rafinamentul tău!

Dacă până şi Alex Velea (bineînţeles, în limbajul maimuţelor) ţi-a zis că eşti penibilă şi egală cu zero, ar trebui să meditezi puţin la ce reprezinţi şi ce înseamnă în realitate aşa-zisa meserie pe care o practici. Au revoir, sau hai jet, cum se zice la noi!


Apreciază articolul


Apreciază articolul


Ţi-a plăcut? Distribuie şi prietenilor tăi!

Care este reacţia ta?

Furios Furios
0
Furios
Trist Trist
0
Trist
Drăguţ Drăguţ
0
Drăguţ
La naiba La naiba
0
La naiba
Nu-mi place Nu-mi place
0
Nu-mi place
Îmi place Îmi place
0
Îmi place
LoL LoL
0
LoL
Cool Cool
0
Cool
WTF WTF
0
WTF
Ion Popescu

3 Comments

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.