Credeai că parcagiii de la noi sunt nebuni? Vezi ce a făcut omul ăsta!

3 min


Sunt sigur că ai auzit de boscheţii care, în special în Bucureşti, stau la marginea trotuarelor, în zonele aglomerate, şi se oferă să te ajute să-ţi parchezi maşina pentru un leu. Ştim cu toţii cât de greu este să găseşti un loc de parcare în Capitală, iar uneori, retarzii ăia chiar sunt de ajutor. Dacă nu ştii despre ce vorbesc, probabil te întrebi de ce nu prea-i am la inimă. Pentru că, jegoşii, în cazul în care nu le dai banii – care li se cuvin de altfel, se ţin după tine, te înjură sau chiar îţi zgârie maşina pentru acel leu.

Fiindcă nu-i sufăr deloc pe aceşti omuleţi, am văzut mai demult un articol prin The London Times, care mi-a rămas în minte.

Grădina Zoologică din oraşul britanic Bristol, are o parcare în care încap 150 de maşini şi 8 autobuze. La parcare, în ultimii 25 de ani, a lucrat un bătrânel simpatic, care era îndrăgit de toată lumea. Accesul în parcare se realiza pe bază de bilet şi costa o liră sterlină pentru maşini şi 5 lire pentru autobuze.

Într-o zi, omul nu a mai venit la muncă, lucru destul de ciudat, întrucât acesta nu numai că nu a lipsit vreodată, dar nici nu a întârziat măcar la serviciu. Văzând că bătrânul nu dă niciun semn, cei din conducerea grădinii zoologice au solicitat Primăriei un alt agent pentru parcare.

Cei de la Primărie au făcut câteva verificări, rezultând că angajatul parcării de la Grădina Zoologică este subordonat acestora din urmă.

Reprezentanţii Grădinii Zoologice au răspuns că la ei nu figurează astfel şi că agentul din parcare este angajatul Primăriei.

Răspunsul Primăriei nu a întârziat să apară, aducându-le la cunoştinţă că pe statul loe de plată nu figurează nicio persoană pe acest post şi nici nu a figurat în ultimii 25 de ani. Mai mult, Primăria nu a primit niciun ban de pe urma biletelor vândute pentru locurile de parcare, aceşti bani fiind ai Grădinii Zoologice.

În urma anchetei care a urmat, s-a constatat faptul că bătrânelul a instalat aparatul care elibera biletele de parcare şi apoi a început să vină la Zoo în fieacre zi, fără să dea nimănui vreo explicaţie. Întrucât cei de la Zoo credeau că este angajatul Primăriei şi viceversa, banii care au rezultat în urma vânzării biletelor de parcare au rămas în buzunarele bătrânului.

Făcând un calcul simplu, având în vedere că omul nu a lipsit niciodată de la muncă, concluzionăm că acesta s-a ales cu câteva milioane de lire, fără să dea socoteală nimănui.

Şi nimeni nu ştie cum se numeşte bătrânul.


Ţi-a plăcut? Distribuie şi prietenilor tăi!

Care este reacţia ta?

Furios Furios
0
Furios
Trist Trist
0
Trist
Drăguţ Drăguţ
0
Drăguţ
La naiba La naiba
0
La naiba
Nu-mi place Nu-mi place
0
Nu-mi place
Îmi place Îmi place
0
Îmi place
LoL LoL
0
LoL
Cool Cool
0
Cool
WTF WTF
0
WTF
Vladimir

Fotograf. Şi blogger.

0 Comments

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.