Cotă uriaşă pentru România la câştigarea EURO 2016

2 min


Franţa, ţara gazdă a campionatului, este văzută cu prima şansă la câştigarea Euro 2016, având cota 4,00 la wimasters.com.

Franţa este urmată de Germania (4,20), Spania (6,00), Anglia (11,00) şi Belgia (11.50). România se numără printre codaşe, cu o cotă de 170,00, doar Ungaria, Albania şi Irlanda de Nord având cote mai mici la câştigarea EURO 2016.

Grupa A, în care România va juca alături de Franţa, Elveţia şi Albania, e dominată de naţionala lui Didier Deschamps. Francezii sunt văzuţi ca mari favoriţi să câştige grupa, o necalificare a „cocoşilor galici” părând mai degrabă o utopie. Evident, lupta pentru locul secund e deschisă, dar bookmakerii văd un mic plus în dreptul Elveţiei.

Primul meci al Campionatului European, Franţa – România, care va avea loc pe 10 iunie, la Paris, este considerat de toate vocile din fotbalul românesc cel mai dificil. Dovadă în acest sens stau şi cotele bookmakerilor, care văd Franţa ca mare favorită în meciul contra naţionalei lui Iordănescu.

România pare să nu aibă nicio şansă la acest campionat, aparent fiind un succes în sine faptul că vom fi prezenţi la Euro. Cota României este influenţată atât de rezultatele din ultima vreme, cât şi de jocul slab al echipei, care pare mai degrabă dezorganizată.

Să sperăm că vom face o surpriză!

sursa: stiripesurse.ro


Ţi-a plăcut? Distribuie şi prietenilor tăi!

Care este reacţia ta?

Furios Furios
0
Furios
Trist Trist
0
Trist
Drăguţ Drăguţ
0
Drăguţ
La naiba La naiba
0
La naiba
Nu-mi place Nu-mi place
0
Nu-mi place
Îmi place Îmi place
0
Îmi place
LoL LoL
0
LoL
Cool Cool
0
Cool
WTF WTF
0
WTF
Vladimir

Fotograf. Şi blogger.

0 Comments

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.