O consilieră dubioasă, care pare a fi drogată, dezvăluie de ce a fost arestat Sorin Oprescu (VIDEO)


Circulă pe internet filmuleţe cu o consilieră de la Primăria Capitalei, numită „de-a lui Sorin Oprescu” (deşi a fost aleasă), pe nume Simona Creţu, care, ori nu are toate ţiglele pe casă, ori a fumat prea mult. Aceasta a dat nişte declaraţii dubioase rău şi apoi şi-a dat drumul la ce i-a fătat creierul, în direct la Antena 3. Da, ştiu, Antena 3… Oricum, merită sacrificiul, căci te vei distra de minune uitându-te la acest filmuleţ!

Să revenim la discuţii. Doamna Simona Creţu este consilieră la Primăria Capitalei. Cu alte cuvinte, ar trebui să ia decizii pentru buna funcţionare a Bucureștiului.

„Eu am absolvit Facultatea de Jurnalism şi Comunicare şi în general pentru consilieri asta este zona comunicării şi urmăresc de mult timp cum se duc în Univers gândurile, aşa…şi despre asta este vorba în legea atracţiei universale şi am analizat melodiile şi ele sunt gândurile noastre”, a declarat Simona Creţu.

Aşa, acum că am aflat atâtea despre reuşitele consilierei, să încercăm totuşi să vedem câteva dezvăluiri despre rolul său în Primăria Capitale şi despre cum rezolvă ea problemele, atunci când trebuie să-şi facă meseria pentru care s-a pregătit atât. Să nu uit, căci e un lucru esenţial: consiliera Creţu a mai spus că a plantat în jur de 168 000 de copaci, iar astfel i se îndeplineşte foarte repede tot ce-i cere Universului.

„Eu de mult timp urmăresc cum face universul ce-i trimitem noi şi este o schemă. Aţi văzut că vin specialiştii din afară, vin, scriu pe hârtie. Ei, scriu ce vor să facă universul, dar scriu soluţia nu problema. Problema e tot ce e negativ – sa zic nu am bani e negativ, am bani e soluţia. Şi el scrie domne atrag nu ştiu câţi bani aşa, într-o lună de zile câştig atâta. Dar scrie pe hârtie, pentru că noi trimitem foarte multe gânduri aşa, cuvinte aşa în univers şi el începe să le facă dar nu le duce până la capăt aşa pe toate că dacă…”, a mai spus Creţu.

Întrebată de moderatoare dacă Universul o va asculta dacă scrie pe o foaie ca Simona Creţu să fie anchetată de DNA, consilierul Primăriei are un răspuns clar: „Păi tocmai, că nu vă iese, că nu aţi plantat câţi copaci am plantat eu”.

Consiliera a declarat că motivul pentru care Sorin Oprescu a fost arestat este că ea a scris pe hârtie acest lucru. Şi s-a îndeplinit, căci a plantat mulţi copaci.

„Eu am scris asta pe hârtie, de asta e anchetat Sorin Oprescu. N-am vrut să stau la coadă la DNA, ca să-mi facă lucrurile astea.‟

Dincolo de comicul situaţiei, realitatea e tristă

Privind altfel, e clar că tipa are probleme la mansardă. Bineînţeles, nu e vina ei că încă lucrează pe un post public, dar pare să aibă o mare nemulţumire: primeşte un salariu foarte mic (900 lei), care, spune ea, e departe de cât ar merita pentru realizările sale. Probabil frustrarea sa era la un nivel maxim şi, când a venit momentul ridicării de către DNA a lui Sorin Oprescu, tipa şi-a imaginat că ea a influenţat decisiv această chestiune şi pare să fie chiar convinsă de lucrul acesta, aberând despre nu ştiu ce melodii, copaci, energiile Universului, situațiile win-lose, DNA și controlul sentimentelor.

Ştiu că e amuzant să faci mişto de declaraţiile cretine, dar, din punct de vedere profesional, situaţia e teribil de tristă. Practic, femeia asta, care poate se pricepe la energiile Universului în teorie, e clar că nu are ce căuta în serviciul public, unde ar trebui să lucreze o persoană capabilă şi raţională. Nu zic că nu e bine că a plantat zeci de mii de copaci, dar poate ar trebui să-şi caute de lucru la vreo organizaţie de voluntari care se ocupă cu aşa ceva. Sau e bine să mai fie şi astfel de persoane într-un mediu unde manipularea trebuie să fie aproape de perfecţiune?

Antena 3 a profitat de situaţie

Instinctul animalic de jurnalist fără sentimente, a făcut ca, imediat după declaraţiile dubioase ale Simonei Creţu, aceasta să fie apelată telefonic, în direct, în timpul unei emisiuni, cu intenţia clară de a face mişto de ea şi de a sublinia câteva detalii: o persoană cu probleme lucrează la stat şi nimeni nu are nimic împotrivă, colegii săi fiind conştienţi că tipa e în lumea ei şi apoi, cel mai important aspect, consiliera a candidat pe listele PDL pentru a-şi ocupa funcţia. Pare o emisiune reuşită, marca Antena 3, nu?

Care este reacţia ta?

Furios Furios
0
Furios
Trist Trist
0
Trist
Drăguţ Drăguţ
0
Drăguţ
La naiba La naiba
0
La naiba
Nu-mi place Nu-mi place
0
Nu-mi place
Îmi place Îmi place
0
Îmi place
LoL LoL
1
LoL
Cool Cool
0
Cool
WTF WTF
0
WTF

0 Comments

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sigur o să-ţi placă

Din categoria Blogger

Nu rata: