Concurs – Comentatorul lunii


concursDupă cum promiteam aici, m-am decis să lansez primul concurs de pe acest blog, unul destul de simplu.

Preiau modelul de pe spanac.eu,  astfel  în fiecare lună se va face o ierarhie cu cei mai activi comentatori la articolele de pe acest blog. Dacă eşti pe primul loc în ultima zi a respectivei luni, ora 23.59, urmează să te contactez pe mail-ul cu care ai comentat  (ATENŢIE), iar până pe data de 5 a următoarei luni vei fi remunerat cu premiul aferent, care se acordă după cum urmează:
– 50 de lei + banner toată luna următoare pe blogul cespun.eu (dimensiuni 300x250px), dacă ai blog şi ai comentat cu trimitere la el;
– 100 lei dacă numele cu care ai comentat nu are niciun link ataşat.
Doar locul 1 câştigă. 

Să fie clar, nu dau premiul oricui îmi postează comentarii care să aibă conţinut telegrafic, doar semne de punctuaţie sau emoticoane şi atât. La sfârşitul lunii analizez comentariile celui de pe primul loc. În aceste condiţii, este destul de greu de crezut că o să existe egalitate la sfârşitul lunii. Şi dacă totuşi va exista, eu voi decide care dintre cei aflaţi la egalitate va lua premiul, în funcţie de cât de relevant mi s-a părut că a comentat unul sau celălalt. Simplu.

După cum am mai zis şi am bolduit mai sus, te voi contacta pe mail-ul cu care ai postat comentariile şi acolo îţi voi solicita un nr. de cont bancar, aceasta fiind singura metodă prin care ţi se vor vira banii de către mine sau de către unul dintre cei cu care lucrez.

Concursul este valabil pentru lunile ianuarie, februarie, martie cu posibilitate de prelungire şi mărire a premiilor în funcţie de cum vor decurge lucrurile.

SUCCES!

Pentru întrebări te aştept cu mail pe larisa.roman90@yahoo.com .

UPDATE 1: Câştigător luna ianuarie: Mircea – 53 comentarii. (100 lei)

UPDATE 2: Câştigător luna februarie: Mircea – 67 comentarii. (100 lei)

UPDATE 3: Câştigător luna martie: Dragoş – 56 comentarii. (100 lei)

_________________________________________________

Concursul a luat sfârşit!

Care este reacţia ta?

Furios Furios
0
Furios
Trist Trist
0
Trist
Drăguţ Drăguţ
0
Drăguţ
La naiba La naiba
0
La naiba
Nu-mi place Nu-mi place
0
Nu-mi place
Îmi place Îmi place
0
Îmi place
LoL LoL
0
LoL
Cool Cool
0
Cool
WTF WTF
0
WTF
Lisa Roman

Călătoresc. Călătoresc mereu. Nu stau niciodată.

19 Comments

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 1. e prima oară când accesez acest bloc. E o idee interesantă, nu nouă dar interesantă. Acum să vedem dacă și articolele vor merita comentate. Așa că.. în încercarea dumneavoastră de a vă fideliza cititori… a-ți reușit să lansați o provocare… însă .. să nu uitați că este o dublă provocare… în primul rând e provocarea dumneavoastră de a stabili un stindard și un standard.

  1. Salut! Eu aprob majoritatea cererilor dacă nu mi se par mail-uri robot, întrucât mă gândesc că unii poate uită să dea click. Dacă nu ai solicitat abonarea, te poţi dezabona printr-un simplu click pe primul link din mail. E la îndemână. 🙂

   1. Salut! Nu despre asta era vorba…. Am vrut sa ajut pe cei care se inscriu in concurs cu o idee: ca ar trebui sa se aboneze la subiecte si la comentarii … pentru a fi la curent cu ceea ce se intampla.
    Nu este mentionat in textul descriptiv, si m-am gandit ca poate ar fi util.
    Stiu sa ma abonez si sa ma dezabonez 😀 Deocamdata m-am abonat si ramane asa 😀
    Imi place aici la voi !

    1. Păi nu e vina mea că selectează cineva o căsuţă sau introduce o adresă de mail greşită. Dacă îţi plac subiectele, mă bucur şi te mai aşteptăm pe la noi!

   1. Ah, calitatea o puteti face voi … 😀 . Ar trebui sa fie cineva oricum pentru a canaliza, cuvintele cheie, si legaturile. Odata intrati in posesia continutului, puteti face un „disclaimer” in care sa va dati dreptul de a modifica acel continut in vederea optimizarii si sporirii nivelului de calitate … etc … 😀
    Si … poate cu un concurs s-ar gasi si articole de calitate …
    Interesant ar fi, ce anume s-ar premia, criteriile de recompensare … aici nu mai stiu …

    1. Ideea e că nu-i tocmai uşor să faci asta, dar un concurs de acest gen este deja schiţat. Mai trebuie însă să treacă ceva timp.

Sigur o să-ţi placă

Din categoria Blogger

Nu rata: