Cineva sigur pe aici?

2 min


Te provoc să te întrebi de ce ai ajuns aici şi de ce citeşti asta. Sunt trei variante care te fac cineva, în această situaţie:

1. Ai văzut că în titlul acestui articol scrie „sigur” şi nu „singur”, dar ai fi putut băga mâna în foc că femeia din imagine era mult prea excitată când a scris titlul şi, în consecinţă, a mâncat o literă. Unii mai pot crede că femeia nu ştie să scrie, că deh, cam aşa e pe la noi în general.

2. Imaginea ţi-a acaparat toată partea liberă a creierului. Practic, ai citit titlul cu albul ochiului, era logic să nu vezi că lipseşte o literă acolo.

3. Erai foarte sigur că vei găsi o femeie bună şi disponibilă aici, deci acum eşti dezamăgit. Încearcă pe site-ul ăsta.

Să te lămuresc. Cam aceeaşi abordare o au şi site-urile şi emisiunile TV de succes, care îţi fură ochii cu titluri pe care tu vrei să le vezi, dar în realitate, nu doar că nu te informează, ci te manipulează în moduri…să zicem, jignitoare.

Dacă încă ai impresia că vei găsi o gagică bună pe aici, te sfătuiesc să cauţi insistent până vei reuşi să învingi în lupta cruntă pe care o vei duce toată viaţa cu întunericul. Cumpără lanterne, felinare, lămpi. Cumpără. Dacă vrei să fii cineva sigur…


Ţi-a plăcut? Distribuie şi prietenilor tăi!

Care este reacţia ta?

Furios Furios
0
Furios
Trist Trist
0
Trist
Drăguţ Drăguţ
0
Drăguţ
La naiba La naiba
0
La naiba
Nu-mi place Nu-mi place
0
Nu-mi place
Îmi place Îmi place
0
Îmi place
LoL LoL
0
LoL
Cool Cool
0
Cool
WTF WTF
0
WTF
ciufutaa

0 Comments

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.