Cine se însoară cu panaramele?


Am stabilit că femeile care nu-s tocmai frumoase, găsesc o soluţie pentru a fi agăţate, indiferent de cum arată.

Dar panaramele, zdrenţele pe care nimeni nu dă doi bani, pe astea cine le ia?

Sunt zeci, poate chiar sute de exemple de panarame, ridicate în slăvi de presa de căcat, care aşteaptă să găsească un bou care să le ia de bune.

Dar cât de dobitoc tre’ să fii ca, după ce vezi prin ziare, pe net sau pe la TV că panarama recunoaşte că e panaramă, să fii convins că ea e singura femeie pentru tine?!

Bineînţeles, sunt cazuri de înţeles. De exemplu, cel al moşului Irinel care a găsit-o pe Monica pe la nişte proxeneţi, a dat banul şi a luat-o, salvând-o astfel de centurile din Spania.Deoarece moşul se îndrăgostise, i-a trântit şi un copil Monicăi şi totul era super! Însă, gena ei de panaramă nu avea cum să rămână ascunsă veşnic, nu? Astfel, devenită de acum mare doamnă, fosta jucărie a proxeneţilor s-a decis să-l lase în curul gol pe moş şi s-o taie în SUA. Acolo, ghici ce! Şi-a găsit rapid unul, bineînţeles cu portofelul doldora de carduri, cu care a încercat din nou aceeaşi schemă. Doar că ăla e mai deştept.

Revenind la panarame, toţi cei pe care îi cunosc, dar şi cei pe care nu-i cunosc, dar le citesc comentariile acide lăsate pe fel şi fel de site-uri, nu dau doi bani pe zdrenţele care apar obsesiv în presa tabloidă. Şi totuşi, cineva le ia de bune, iar unii ajung chiar să se însoare cu aceste obiecte, care se aseamănă izbitor cu femeile.

Dar cine?

Care este reacţia ta?

Furios Furios
0
Furios
Trist Trist
0
Trist
Drăguţ Drăguţ
0
Drăguţ
La naiba La naiba
0
La naiba
Nu-mi place Nu-mi place
0
Nu-mi place
Îmi place Îmi place
0
Îmi place
LoL LoL
0
LoL
Cool Cool
0
Cool
WTF WTF
0
WTF

15 Comments

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 1. Cine se însoară cu panaramele?… Păi.. noi bărbații…

  Să fim realiști, în ziua de astăzi, una din 10 dacă e fată cuminte, cu care.. poți spune că ai putea face „casă”..
  restul… sunt distruse.. împușcate.. Trebuie să dai un search zdravăn ca să-ți găsești una bună!

 2. Ma, adevarul e ca toti o luam razna macar o data in viata, in mod inexplicabil – unii mai tare ca altii sau deloc; fenomenul e ca o betie, fara alcool.

  Si in acest context, o luam razna rau de tot – in halul in care ajungem sa ne luam la suturi peste luni/ani in momentele de reminiscenta, cu capul in sfarsit la locul lui. Exista in viata tuturor cel putin o femeie atat de distrusa, atat de autointitulata, ieftina si in ciuda faptului si modesta la aspect incat nu ne dam seama ce-o fi fost in capul nostru – nu generalizez, dar sunt prea putine exceptii.

  Bun, asta e o realitate aproape inevitabila. Dar sa stai cu una din aia, si sa nu recunosti ca ai dat-o in bara si stai tot asa in banca ta pana te stoarce aia…Ala e de fapt culmea tampeniei, ca hai sa fim seriosi… O fi fost intuneric in momentul in care s-a facut abordarea, o fi fost alcoolul de vina, caldura, soarele, circumstantele si feromonii, dracu stie…Dar dupa cateva saptamani scuzele se cam fac nevazute…

 3. Ma amuza articolul asta … :)) In special aceasta fraza „Şi totuşi, cineva le ia de bune, iar unii ajung chiar să se însoare cu aceste obiecte, care se aseamănă izbitor cu femeile.”

  Da-le-ncolo de panarame 🙂

  1. daca le dai incolo pe toate care-s panarame, o sa-ti fie greu sa mai inscrii la cate o poarta… :)))) trist, dar destul de adevarat!

 4. Va intreb la modul serios : ce simtiti despre faptul ca locuiti in tara cu cele mai multe curve de pe planeta, dar mai ales cele mai scarboase, proaste si arogante ?! Va da un sentiment de multumire, sau ce anume ?

 5. Ai vazut, Ion, ca si alti barbati sunt de acord cumine ? Ghici cine nu e de acord cand spun ca numai curve mai exista ? Femeile. Nu au bun-simt sa recunoasca : „Da, mai, asta e, suntem ori sarace ori lipsite de demnitate, iar acestea sunt motivele principale pentru care suntem curve, pentru care ne futem pe bani. Astea suntem, de ce sa ne ascundem ?”

  N-ai sa vezi asa ceva, te asigur eu !

Sigur o să-ţi placă

Din categoria Blogger

Nu rata: