Cine e Bianca Drăguşanu şi de ce o vezi la TV?


Deşi mi-am propus să nu abordez subiectele penibile din zona mizeră a mass-mediei, şi anume presa tabloidă, nu pot să nu-mi arunc în scârbă părerea despre subiectul neinteresant, dar care este atât de discutat în această perioadă, respectiv divorţul gonflabilei şi ce porcării mai face aceasta.

bianca dragusanu

Din grăsuţa simpatică pe care Mircea Radu o plimba cu duba lui plină de inimioare, bocind după un tip, care ştia el de ce fuge, Bianca Drăguşanu a devenit, prin nu ştiu ce magie neagră, mare vedetă peste noapte.

Probabil, chiar şi fără să vrei, îi ştii povestea şi cum a trecut ea prin operaţii şi paturi pentru a ajunge mare divă de Dorobanţi, astfel încât nu mai are rost să-mi forţez stomacul şi să scriu astfel de detalii.

Dar de ce apare insistent la TV şi, mai ales, de ce te uiţi la ea?

Să zicem că în reviste e ok să apară, că de asta sunt reviste de profil, să găseşti ştiri despre piţipoance. Dar de ce apare insistent pe toate site-urile şi mai ales la televizor? Este o realizare faptul că e 90% plastic şi umblă din pat în pat? Ori e un model pentru noua generaţie de domnişoare?

Dacă te interesează viaţa acestei…să-i zicem, femei, îmi pare rău să te anunţ, dar nu e ok.

Asta se cere sau asta se bagă pe gât?

Unii spun că treaba cu site-urile care oferă ştiri mondene merge din cauză că lumea e interesată de asta şi vrea să afle cât mai multe detalii despre aşa-zisele vedete. Greşit! Dacă te uiţi şi la comentariile articolelor postate insistent pe toate site-urile care se ocupă cu aşa ceva, vei observa că 90% sunt înjurături la adresa redactorilor ori a piţipoancei despre care este vorba acolo.

Şi totuşi, de ce presa mondenă se bucură de un asemenea succes?

Care este reacţia ta?

Furios Furios
0
Furios
Trist Trist
0
Trist
Drăguţ Drăguţ
0
Drăguţ
La naiba La naiba
0
La naiba
Nu-mi place Nu-mi place
0
Nu-mi place
Îmi place Îmi place
0
Îmi place
LoL LoL
0
LoL
Cool Cool
0
Cool
WTF WTF
0
WTF

14 Comments

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  1. nu e ok sa apara nici in reviste, nu e ok sa existe in viata publica. soarta femeii a fost modificata in mod fortat, ea nu e facuta sa existe pe scena publica.

  2. Cred ca dupa emisiunea,, schimb de mame,, urmeaza ,,schimb de neveste,, Vad ca zana surpriza mihaelele si andrelele se antreneaza intens. Bianca asta poate castiga concursul,, zdreantza anului,,

  3. Ideia este ca lumea trebuie tinuta ocupata cu imbecilitati in loc ca oamenii sa se intalneasca fata catre fata si sa discute probleme importante despre administrarea unui orasi, a unei tari sau pur si simplu omul sa stea si sa citeasca o carte ca acolo-i adrvarsta cultura. Cei ce ne conduc au nevoie de o masa manevrabila de idioti si isi ating scopul cu „wc-ul” pardon, am vrut sa spun tv-ul! De fapt, conform multor emisiuni din grila romaneasca de programe de televiziune, putem considera reala afirmatia wc=tv!!!

  4. Bianca=o pitzi care a supt-o peste tot si se da mare filozoafa?bleac.e o fiinta din plastic care cred ca are silicoane si in zona intimă ca e modificata total mai ceva ca M.jackson…e o curva care a suptttt mult” la corturi pe la ferestre ca de p….a Nu-i satula

  5. ,,Unii spun că treaba cu site-urile care oferă ştiri mondene merge din cauză că lumea e interesată de asta şi vrea să afle cât mai multe detalii despre aşa-zisele vedete. Greşit! Dacă te uiţi şi la comentariile articolelor postate insistent pe toate site-urile care se ocupă cu aşa ceva, vei observa că 90% sunt înjurături la adresa redactorilor ori a piţipoancei despre care este vorba acolo.”

    Tot cerere se cheamă, dar nu e genul ăla de cerere la care te-ai gândi. Oamenii cumpără reviste sau vizitează site-uri de știri mondene din nevoia de a vedea pe altul mult mai jos decât el ca să se compare și să se simtă bine cu propria persoană sau ca să-și etaleze valorile și concepțiile mult superioare persoanei în cauză. Un fel de ,,uite-o și pe proasta asta ce face cu viața ei, e ultima curvă. Bine că sunt eu o persoană morală, care nu s-ar preta niciodată la așa ceva.” Pentru că dacă n-ar fi așa, să fim serioși, de ce ar mai intra pe astfel de site-uri? Ei nu realizează că site-urile astea trăiesc datorită numărului mare de vizualizări? Sau cumpără Can Can ca să citească despre filozofia lui Schopenhauer și dau de bibliografia Biancăi și nu se pot abține să n-o citească?

Sigur o să-ţi placă

Din categoria Blogger

Nu rata: