fbpx

Cimitirul din pod. Cadavrele a trei bebeluşi au fost descoperite în podul unui bloc din Bistriţa

3 min


Locatarii unui bloc din Bistriţa Bârgăului au avut parte de şocul vieţii lor. Cadavrele a trei bebeluşi au fost găsite într-o stare avansată de putrefacţie, în podul unui bloc.

O femeie a vrut să întindă rufele la uscat şi a mers în podul blocului împreună cu băiatul ei de 12 ani care, întâmplător, a găsit trupurile pruncilor în nişte saci.

Nu se ştie de când erau abandonaţi în pod sacii cu trupurile celor trei bebeluşi. În blocul respectiv locuiesc mai mult pensionari. Cu toată vigilenţa acestora, nimeni nu îşi aduce aminte ca în zonă să fi stat tinere care ar fi putut să fie însărcinate.

De aceea, locatarii bănuiesc că de vină este o persoană care nu locuieşte în zonă. Cadavrele a fost ridicate si duse la morgă în vederea efectuării necropsiei, pentru a se afla exact când şi în ce mod au murit cei trei copii ori dacă au fost rude.

Mamă denaturată sau criminal?

Cu toate acestea, nici varianta unei crime în serie nu este exclusă, în cazul în care se va dovedi că cei trei copii nu au fost înrudiţi.

Femeia care venise în pod să întindă nişte rufe povesteşte că la un moment dat a scăpat o haină pe jos iar când fiul ei a vrut să o ridice, a descoperit în nişte saci, langă uşa podului, trupurile celor trei copii. Evident, femeia a rămas şocată când a făcut descoperirea, dar a anunţat organele de poliţie, care s-au prezentat de urgenţă la faţa locului, demarând o anchetă.

La scurt timp, poliţişti şi procurori au sosit la locul indicat, izolând zona, începând totodată să adune probe. Copiii par a fi abandonaţi acolo după naştere, dar, întrucât dimensiunile cadavrelor sunt diferite, nu este clar dacă au o legătură sau nu.

Din cauza stării lor avansate de puterfacţie, nu se ştie nici vârsta aproximativă, nici de când zac acolo.

Indiferent dacă este vorba despre o mamă psihopată, care şi-a ucis sau şi-a abandonat în pod copiii deja morţi, ori despre un criminal, în cazul în care ştii ceva despre aceste crime teribile, eşti rugat să anunţi poliţia în cel mai scurt timp.


Apreciază articolul


Apreciază articolul


Ţi-a plăcut? Distribuie şi prietenilor tăi!

Care este reacţia ta?

Furios Furios
0
Furios
Trist Trist
0
Trist
Drăguţ Drăguţ
0
Drăguţ
La naiba La naiba
0
La naiba
Nu-mi place Nu-mi place
0
Nu-mi place
Îmi place Îmi place
0
Îmi place
LoL LoL
0
LoL
Cool Cool
0
Cool
WTF WTF
0
WTF
Andreea I.

Ofiţer amanet. Dar mai degrabă aş scrie. Vezi articolele mele aici.

0 Comments

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.