Celebra reclamă de la Sânge de Taur a fost interzisă de CNA


CNA a analizat o reclamă la o marcă de vin, apoi şi-a pus o singură întrebare: cum dovedeşti că vinul roşu este bun pentru femei, dacă-l beau bărbaţii?

Consiliul Naţional al Audiovizualului a decis să interzică spotul la vinul „Sânge de taur”, din cauza sloganului „Bun pentru femei, dacă-l beau bărbaţii”. Mai mult, s-a pus inclusiv problema aluziilor sexuale.

Răsvan Popescu, fost preşedinte al forului, a atras atenţia că e o vorbă din popor şi nu trebuie luată ca atare, dar CNA a supus la vot şi a decis interzicerea reclamei, scrie paginademedia.ro.

Au votat pentru interzicerea reclamei Valentin Jucan, Lorand Turos, Monica Gubernat, Laura Georgescu, Radu Herjeu, Dorina Rusu şi chiar Răsvan Popescu.

Motivul interzicerii reclamei este încălcarea articolului 120 (2), potrivit căruia „Nu se vor atribui alimentelor proprietăţi pe care acestea nu le posedă”.

Să mori tu? Ştiu că deciziile CNA nu au întotdeauna cea mai logică bază, dar asta e dubioasă rău. Când majoritatea reclamelor prezintă calităţi ale alimentelor sau produselor pe care acestea în mod clar nu le posedă, cum poţi să interzici un produs şi nu o multitudine care intră în categoria asta?! Cum poţi să crezi că Dero sau Ariel, sau orice alt detergent, chiar scot 99,9% din pete? Sau tigaia Dry Cooker, care te face un zeu dacă găteşti cu ea. Să fim serioşi, dacă te uiţi la TV şi stai să analizezi puţin reclamele, cam 90% dintre acestea prezintă proprietăţi false pe care produsele chiar nu le au.

Reclama oricum nu mai rulează de prin martie, dar măcar oamenii de la Consiliu şi-au justificat salariul pe septembrie.

Care este reacţia ta?

Furios Furios
0
Furios
Trist Trist
0
Trist
Drăguţ Drăguţ
0
Drăguţ
La naiba La naiba
0
La naiba
Nu-mi place Nu-mi place
0
Nu-mi place
Îmi place Îmi place
0
Îmi place
LoL LoL
0
LoL
Cool Cool
0
Cool
WTF WTF
0
WTF

0 Comments

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sigur o să-ţi placă

Din categoria Blogger

Nu rata: