fbpx

10 limuzine ciudate, cu care nu ai vrea să mergi nicăieri

3 min


Chiar dacă atunci când erai mic erai pasionat de maşini, ori îţi plăcea mai mult să te joci cu păpuşile, pun pariu că la auzul cuvântului limuzină ceva te făcea să tresari, imaginându-ţi cum ar fi să te plimbi cu o astfel de maşină.

Mai târziu, discutând cu prietenii despre maşini, indiferent dacă aveai sau nu habar despre specificaţiile tehnice ale vreunei maşini, tot puteai să-ţi dai cu părerea că o limuzină este mişto.

Bineînţeles, inevitabil vine şi momentul în care balul de absolvire are loc, iar pentru a-ţi impresiona prietenii fiţoşi, ştii sigur că nu e suficient să te îmbraci cu haine de firmă.

Oricum, după două beri nimeni nu va da doi bani pe pantofii tăi de la Armani. Însă, dacă te dai jos dintr-o limuzină, cu vreo doua fete puţin ameţite, clar îi vei lăsa pe toţi cu gura căsată.

Are rost să mai vorbim despre limuzina de la nuntă? Aşa ziceam şi eu. Mai târziu, dacă nu cumva ajungi şofer de limuzină, mereu vei fi încântat dacă ai ocazia să mergi undeva cu o limuzină. De ce? Pentru că limuzină.

Ca să mai coborâm nivelul de satisfacţie la care o limuzină te poate duce, iată câteva astfel de maşini, cu care sunt convins că nu ai vrea să mergi.
Te scot la o tură?
Apreciază articolul


Ţi-a plăcut? Distribuie şi prietenilor tăi!

Care este reacţia ta?

Furios Furios
0
Furios
Trist Trist
0
Trist
Drăguţ Drăguţ
0
Drăguţ
La naiba La naiba
1
La naiba
Nu-mi place Nu-mi place
1
Nu-mi place
Îmi place Îmi place
3
Îmi place
LoL LoL
3
LoL
Cool Cool
0
Cool
WTF WTF
3
WTF
Sandra

One Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.