Cel mai prost fotbalist român a fost arestat

3 min


Este imposibil să nu-l cunoşti pe Claudiu Răducanu, fostul jucător al Stelei, care s-a făcut remarcat de atâtea ori pentru prostia crasă de care a dat dovadă. După ce a dat câteva goluri norocoase, părea un zeu al fotbalului, însă a rămas în curul gol după ce nevastă-sa i-a luat toţi banii şi l-a părăsit.

Fiind prea prost pentru a face altceva decât să dea cu şutul în minge, Claudiu Răducanu s-a gândit să-şi încerce norocul la echipe din liga a 7-a de prin Anglia sau alte campionate ale Europei. Probabil străinii şi-au dat seama că materia cenuşie este un element care nu poate fi identificat în corpul fostului jucător stelist, fapt pentru care i-au dat un şut în cur şi l-au izgonit.

Fostul fotbalist stelist Claudiu Răducanu a fost reţinut la Cancun şi dat pe mâna justiţiei pentru dare de mită, Ministerul Public mexican anchetându-l totodată pentru folosire de carduri false.

Claudiu Raducanu a fost arestat după ce a fost prins cu 60 de carduri la el, în Mexic. Fostul jucător de la Steaua şi Espanyol Barcelona a avut probleme cu legea şi când a evoluat la FC România, în Anglia.

Fost coleg cu Răducanu, atât în Anglia, cât şi în Liga 1, Cornel Cornea a povestit ce făcea Răducanu în Anglia.

„Până la urmă, ideea pe care a avut-o aici a pus-o în practică. Toată ziua vorbea de astfel de «minuni». Că are prieteni şi mai ştiu eu. Se gândea să facă nebunii. Cum e vorba în România: nu-i plăcea la muncă. Fiecare cum îşi aşterne, aşa doarme.

El era şi privilegiat, practic nu făcea nimic la muncă. Stătea într-o dubă, se plimba toată ziua. Nici măcar nu era şofer, stătea în dreapta şi se plimba toată ziua. Căra mobilă, faianţă. Nu cred că i-a plăcut, salariul cât de cât îl mulţumea. Adică 1.600-1.700 de lire cât lua să stea degeaba, cred că e un salariu foarte bun, mai ales pentru România.

La cât de tâmpit era, da. Şi eu îl ştiu că am jucat 8 ani in Liga 1 cu el. Şi ca fotbalist, şi ca om. Ok, avea inima bună. Creier, să mă scuzaţi, zero barat! El încercă să vândă mai scump ce cumpăra, se tot băga în afaceri.” a declarat pentru PRO TV Cornel Cornea.


Ţi-a plăcut? Distribuie şi prietenilor tăi!

Care este reacţia ta?

Furios Furios
0
Furios
Trist Trist
0
Trist
Drăguţ Drăguţ
0
Drăguţ
La naiba La naiba
0
La naiba
Nu-mi place Nu-mi place
0
Nu-mi place
Îmi place Îmi place
0
Îmi place
LoL LoL
0
LoL
Cool Cool
0
Cool
WTF WTF
0
WTF
Ion Popescu

0 Comments

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.