Cel mai neprevăzut cadou de ziua iubitei


Săptămâna trecută a fost ziua mea. Am mâncat la prânz două porţii de fasole cu afumătură, deşi ştiam că nu e chiar ok. Când am ajuns acasă, iubitul meu m-a aşteptat la uşă şi mi-a spus, foarte încrezător:

„Iubito, am o surpriză pentru tine!”

Apoi m-a legat la ochi şi m-a condus în sufragerie, unde m-a aşezat la masă. Aproape că mi-a dat jos eşarfa de la ochi, dar chiar atunci a sunat telefonul. Atunci mi-a zis să-i promit că nu-mi voi da eşarfa jos până ce nu va reveni el după ce va răspunde la telefon. Am bănuit că a plecat după un cadou…

Între timp, fasolele pe care le-am mâncat la prânz m-au făcut să mă balonez atât de tare, încât nu mai puteam suporta presiunea. Întrucât era o linişte deplină, eram convinsă că prietenul meu este plecat în altă cameră, fiind momentul perfect pentru a mă elibera… Aşa că mi-am lăsat greutatea pe un picior, iar pe celălalt l-am ridicat şi am tras un pârţ care mi-a dat o stare de bine, de parcă l-aş fi ascultat pe Fuego, în timp ce Irina Loghin mă mângâia pe cap. Pârţul nu a fost zgomotos, însă mirosea ca un cadavru de sconcs combinat cu esenţă de şosete nespălate. Pe masă, am reuşit să găsesc un şerveţel cu care am alungat mirosul cât de cât. Încă nu eram salvată. Simţeam cum stomacul face bulbuci şi parcă m-a obligat să-mi mut greutatea pe celălalt picior şi să mai trag două runde de pârţuri. Mirosul devenise atât de toxic, încât simţeam cum ţânţarii se prăbuşesc în jurul meu. Cu urechile ciulite la conversaţia iubitului meu, pe care l-am poziţionat în minte în bucătărie, am mai dat câteva bombe, după care am împrăştiat din nou mirosul cu şerveţelul, care parcă îşi schimbase densitatea între timp. Oricum, mă simţeam bine şi asta era tot ce conta.

Iubitul meu a revenit în sufragerie, fără să-şi dea seama de ce făcusem şi şi-a cerut scuze pentru că a durat atât de mult conversaţia lui. Uitându-se la mine, probabil că vedea expresia inocenţei întruchipate. M-a întrebat dacă am tras cu ochiul pe sub eşarfă, iar eu i-am spus că nu.

În acel moment, mi-a dezlegat eşarfa şi când mi-a revenit vederea, era să leşin – în jurul meu, la masă, erau aşezaţi 9 invitaţi, iar părinţii lui stăteau în picioare în spatele acestora. Cu mâinile la nas şi cu ochii în lacrimi, mi-au spus toţi în cor: „LA MULŢI ANI…!”


Recomandat: Acest tată i-a redus pe toţi la tăcere când a spus cu ce se ocupă fiul său


S-ar putea să-ţi placă: În armată sunt probleme mari cu femeile


Care este reacţia ta?

Furios Furios
0
Furios
Trist Trist
0
Trist
Drăguţ Drăguţ
0
Drăguţ
La naiba La naiba
0
La naiba
Nu-mi place Nu-mi place
0
Nu-mi place
Îmi place Îmi place
0
Îmi place
LoL LoL
0
LoL
Cool Cool
0
Cool
WTF WTF
1
WTF

2 Comments

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sigur o să-ţi placă

Din categoria Bancuri

Nu rata: