Cel mai iubit politician din univers a fost implorat să candideze

3 min


Răsfoind internetul, am dat peste articolul ăsta pe blogul lui Manţog. Iniţial am rămas mască. Apoi am râs ca un dobitoc de unul singur. Apoi iar am căzut pe gânduri.

După cum ştim (sau nu), cei mai mulţi dintre viitorii europarlamentari sunt aleşi fără niciun motiv real şi vor face bani buni la Bruxelles din simplul fapt că există, dar următorul caz iese puţin în evidenţă.

Pe scurt, un om politic din Brăila, al cărui nume îl puteţi afla uşor dacă vă interesează, vrea să fie europarlamentar. Bun, ce-i aşa special? Omul are impresia că electoratul este format numai din oameni foarte proşti. Adică, da, sunt mulţi idioţi care contează numai pe liste, însă el are impresia că toţi, dar TOŢI, sunt absolut cretini. În continuare îl vom denumi politicianul Puliga.

Cică domnul politician Puliga, retras din politică de vreo doi ani după ce s-a plimbat prin toate partidele posibile, s-a hotărât într-o seară de aprilie să meargă la un concert OBIŞNUIT, undeva în Capitală.

Am uitat să precizez că domnul Puliga a fost deputat, deşi n-am auzit niciodată de el.

Aşa…şi cum stătea domnul fost deputat la concert, a fost remarcat de cei care se aflau în sală. Apoi, cu ochii în lacrimi, rând pe rând, s-au urcat unii pe scenă, care, ghici ce!, au început să-l ROAGE pe domnul Puliga să candideze pentru un mandat de europarlamentar! Întâmplător, oamenii aveau la ei bibliorafturi cu zeci de mii de semnături pentru ca domnul Puliga să poată candida, dacă are buna plăcere, pentru un mandat la Bruxelles, iar astfel să ne ajute pe toţi! Şi pac, domnul fost deputat s-a urcat pe scenă, fără un discurs pregătit şi a acceptat propunerea curajoasă a puhoiului care îl susţine necontenit. Bravo!

Citeşte şi: Puterea – singurul interes real pentru politicieni

Vă rog, domnule Puliga, vă rog să candidaţi şi să luaţi acei bani pentru efortul dumneavoastră şi să… ai de lupa mea, nu mai pot!

Este jenant cum, după mai bine de 20 de ani de când toţi trebuiau să asiste ca nişte bovine în transă la un fel de candidaturi, unii se gândesc că mai pot prosti electoratul prin astfel de căcaturi. Şi probabil domnul Puliga va fi europarlamentar. Povestea pe larg şi video cu pricina, le găsiţi la Manţog.


Ţi-a plăcut? Distribuie şi prietenilor tăi!

Care este reacţia ta?

Furios Furios
0
Furios
Trist Trist
0
Trist
Drăguţ Drăguţ
0
Drăguţ
La naiba La naiba
0
La naiba
Nu-mi place Nu-mi place
0
Nu-mi place
Îmi place Îmi place
0
Îmi place
LoL LoL
0
LoL
Cool Cool
0
Cool
WTF WTF
0
WTF
Ion Popescu

One Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.