fbpx

Poţi ghici care este meseria acestor minunate făpturi?

4 min


Dacă ai călătorit vreodată – şi sunt convins că ai făcut-o, probabil ai observat la un moment dat, la marginea drumului, nişte făpturi suave, care fac diverse semne către maşinile care se deplasează, în mod misterios, cu viteze mai reduse.

La început, câţiva, lipsiţi de experienţă, nu ştiu ce fac acele fete acolo, iar unii dintre ei se opresc pentru a le întreba de sănătate. Apoi, acumulând experienţa necesară, încep să le observe şi prin alte zone, ceva mai populate.

Unii dintre noi, cu principii şi care nu vor să cadă în păcat, le conamnă pe aceste tinere, făcându-şi cruci cu două mâini, în timp ce alţii le apreciază şi spun: „bravo lor, ştiu cum să facă bani în viaţă!”. O a treia categorie, care este posibil să fi apelat la serviciile lor, uneori le ignoră, alteori le înjură, dar niciodată nu le invidiază. Din ce categorie faci parte?

Presupunând că ţi-ai dat seama care este meseria lor, aruncă o privire pe aceste imagini în care tinerele de care am pomenit sunt surprinse în timp ce muncesc. Bine, nu chiar în timp ce muncesc, ci între ture, să zicem:

Surprinse în timpul serviciului

Apreciază articolul


Apreciază articolul


Ţi-a plăcut? Distribuie şi prietenilor tăi!

Care este reacţia ta?

Furios Furios
0
Furios
Trist Trist
0
Trist
Drăguţ Drăguţ
0
Drăguţ
La naiba La naiba
0
La naiba
Nu-mi place Nu-mi place
0
Nu-mi place
Îmi place Îmi place
0
Îmi place
LoL LoL
0
LoL
Cool Cool
0
Cool
WTF WTF
0
WTF
Vladimir

Fotograf. Şi blogger.

0 Comments

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.