Ce zici de asta? I-a dat direct lovitura sub centură!


O fată s-a trezit după un timp în propria ei dezamăgire. Este nemulţumită de faptul că a trăit un an în aceeaşi casă cu un „papă lapte”, aşa cum îl numeşte pe fostul ei iubit, căruia i-a pregătit o lovitură gravă sub centură.

„Trebuie să facem mâncare? Nu, trebuie să fac mâncare. Trebuie să facem curăţenie? Nu, trebuie să fac curăţenie. Trebuie să ne călcăm hainele? Nu, trebuie să le calc eu pe toate. Trebuie să organizăm o petrecere? Nu, trebuie să organizez o petrecere la care totul să fie perfect, să nu lipsească nimic şi să fac şi pe servitoarea.” scrie fata nemulţumită de indolenţa care stă la baza existenţei băiatului cu care a fost împreună.

„Tu nu eşti bun de nimic nici dacă te duc pe centură. Când eşti mort, nu ştii că eşti mort, nu te doare că nu mai eşti, sau ceva. Este greu doar pentru ceilalţi… la fel şi când eşti prost. Toată mizeria asta nu poate continua la infinit, iar faptul că nu mă înşeli, teoretic, nu înseamnă că poţi să mă tratezi ca pe o cârpă. Dispari, neghiobule, să nu-ţi mai simt existenţa vreodată! Şi sper să nu-ţi fi dat idei cu centura.” conchide elegant îmbătată în propria nemulţumire, fata care i-a lăsat şi un bilet deloc prietenos, ba chiar foarte acid şi plin de detalii picante.

În ultima vreme au început să apară tot mai multe astfel de forma de „răzbunare” sau aplicări de „corecţii” mai ales din partea fetelor faţă de băieţi, la capătul unor relaţii care nu sfârşesc în cel mai ortodox mod. Aşa se face că tot mai multe virale au început să acapareze online-ul românesc, fetele fiind de cele mai multe ori inspirate de alte astfel de întâmplări ce s-au transformat în virale, fie de propriile instincte doritoare de răzbunare.

Articolul original îl puteţi lectura aici.

Care este reacţia ta?

Furios Furios
0
Furios
Trist Trist
0
Trist
Drăguţ Drăguţ
0
Drăguţ
La naiba La naiba
0
La naiba
Nu-mi place Nu-mi place
0
Nu-mi place
Îmi place Îmi place
0
Îmi place
LoL LoL
0
LoL
Cool Cool
0
Cool
WTF WTF
0
WTF

0 Comments

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sigur o să-ţi placă

Din categoria Social

Nu rata: