Ce trebuie să faci dacă ai un vecin mai tâmpit

2 min


Este evident că obiceiurile unor vecini sunt neplăcute, dacă nu chiar insuportabile, pentru alţii. De aceea, pot să apară situaţii în care oamenii ajung să-şi deteste vecinii, care, poate nu conştientizează, dar cu siguranţă fac gesturi tâmpite.

Un tip, sătul până peste cap că vecinul său obişnuieşte să arunce gunoiul pe geam, dând dovadă de nesimţire şi lipsă de civilizaţie, a decis să-i lase un mesaj, prin care să-i explice de ce nu este în regulă să se comporte ca în Evul Mediu.

Din conţinutul mesajului observăm că acest vecin nu pare a fi cea mai agreabilă persoană, iar faptul că-şi aruncă gunoiul pe geam cu siguranţă nu-l va aduce în graţiile nimănui întreg la minte.

Să sperăm că vecinul a primit mesajul şi a făcut ceva în acest sens.

Dacă ai vreun vecin care face astfel de gesturi tâmpite, îi poţi trimite un link cu acest articol, sperând că va înţelege! 🙂


Recomandat: Mesaj neobişnuit de Anul Nou, lăsat de vecin


Mesaj trimis de Dragoş, din Botoşani. (evident, pentru vecinul său, Gabi)

Ţi-a plăcut? Distribuie şi prietenilor tăi!

Care este reacţia ta?

Furios Furios
0
Furios
Trist Trist
0
Trist
Drăguţ Drăguţ
0
Drăguţ
La naiba La naiba
0
La naiba
Nu-mi place Nu-mi place
0
Nu-mi place
Îmi place Îmi place
0
Îmi place
LoL LoL
0
LoL
Cool Cool
0
Cool
WTF WTF
0
WTF
Radu N. Constantinescu
Fost blogger. Momentan îmi dau cu părerea.

One Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  1. de asta nu mi a placut la bloc, cand auzi o vaca plimbandu-se dupa ora 23 incaltata cu papuci cu toc si copilul tau nu poate sa doarma ziua ca vecinul de sub tine da muzica la maxim exact cand e program de somn incepi sa te gandesti ROMANIA E O TARA PLINA DE TAMPITI??? nu mai zic ca daca te inunda si nu ai asigurare o iei in mana 🙂 in plus sa mai ai si o administratora care te fura pe rupte si sa platesti la reparatia acoperisului tu proprietar la 2 camere la fel ca proprietarul de 3 camere,iar ajungi la concluzia ca tara asta e plina de hoti