Ce se întâmplă când foamea e mare şi te doare în cur de oameni

3 min


De când a promovat în prima ligă, FC Botoşani a devenit o afacere profitabilă. La fiecare meci, marii conducători ai echipei au hotărât că botoşănenii trebuie să scoată din buzunar ceva mai mulţi bani decât suporterii celorlalte echipe din ţară pentru achiziţionarea biletelor, probabil acolo fiind condiţii mai bune şi fotbal mai de calitate chiar decât în Primera Division.

Dacă la alte meciuri preţul biletelor a fost între 20-40 lei, pe 1 decembrie 2014, la marele meci cu Steaua, oamenii de la FC Botoşani s-au gândit că vor face un profit considerabil, ridicând preţul nu la 50, nu la 75, ci la 100 lei la tribune şi 50 lei la peluze.

Tare, nu?

Din câte am aflat, nu e nici acoperit stadionul, nici încălzire în scaune nu are şi nici nu vine vreo moldoveancă focoasă să-ţi danseze în poală la pauză. Iar un pahar de suc la 400 ml costă 8 lei!

Făcând o comparaţie, preţul unui bilet în meciul următor de cupă al lui Real Madrid porneşte de la 10€, iar la cel din Champions League, de la 20€!

În acest caz, un student din Botoşani – că e plin Iaşul de ei, cu suta aia de lei pe care n-o va da pe bilet, poate merge cu trenul până la Bucureşti, dus-întors, iar acolo se poate uita la un meci pe Arena Naţională, cu vreo 10 lei.

Citeşte şi: Cel mai prost fotbalist român a fost arestat

Lucrurile nu au rămas chiar aşa. Văzând că nu prea se înghesuie lumea să arunce cu bani şi fiind deranjaţi probabil de gălăgia produsă de parada militară care a avut loc prin oraş cu ocazia Zilei Naţionale, celor din conducerea FC Botoşani le-a venit o idee genială: să înjumătăţească preţurile!

Totuşi, n-au vrut chiar să piardă prea mult şi au mai pus o condiţie: să se cumpere minim 2 bilete! Adică nu a fost nimic ieşit din comun. Preţurile au rămas la fel, doar că în loc de un bilet, primeai două. Iar ca nu cumva să se supere cei care au cumpărat deja până le-a venit ideea, suporterii sunt aşteptaţi la sediul clubului pentru a primi şi al doilea bilet.

Respect şi profesionalism!


Ţi-a plăcut? Distribuie şi prietenilor tăi!

Care este reacţia ta?

Furios Furios
0
Furios
Trist Trist
0
Trist
Drăguţ Drăguţ
0
Drăguţ
La naiba La naiba
0
La naiba
Nu-mi place Nu-mi place
0
Nu-mi place
Îmi place Îmi place
0
Îmi place
LoL LoL
0
LoL
Cool Cool
0
Cool
WTF WTF
0
WTF
Vladimir

Fotograf. Şi blogger.

0 Comments

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.