fbpx

Ce înseamnă cu adevărat trafic aglomerat. Sau cum să înnebuneşti în trafic (VIDEO)

3 min


Când apare primul semn că maşinile se mişcă ceva mai greu, avem tendinţa să dăm cu pumnul în volan pentru a produce acel sunet eliberator, în semn de protest, pentru că timpul nostru devine, dintr-o dată, extrem de important.

De asemenea, începem să căutăm motive de ceartă şi suntem parcă ispitiţi să observăm până şi cele mai mici greşeli ale celorlalţi participanţi la trafic, pentru că din cauza lor ajungem la destinaţie cu circa 2 minute întârziere. În special în oraşele mici, asta numim noi probleme în trafic.

Bineînţeles, în oraşele mai mari din România, chiar există situaţii în care traficul se blochează. Dar nu din cauză că nu ar exista soluţii logice şi posibiliăţi tehnice, ci din simplul motiv că există foarte mulţi melteni la volan, iar sistemele care au costat milioane de euraşi, destinate fluidizării traficului, nu funcţionează.

Cum arată traficul într-un oraş cu adevărat aglomerat

Dar hai să vedem cum arată un oraş care chiar este aglomerat, unde oamenii au nevoie de o răbdare de fier atunci când traficul devine greoi. De asemenea, dacă figurile ar fi la un nivel mai scăzut, situaţia s-ar putea rezolva oarecum. Însă metroul nu e la fel de confortabil precum un scaun din piele, cu încălzire, memorie şi masaj, nu?

Vorbim despre traficul din oraşul american Los Angeles, unde transportul în comun aproape că este inexistent, iar oamenii nu prea ştiu ce înseamnă mersul pe jos. Este zona în care sunt mai multe vedete pe metru pătrat decât oriunde pe Terra şi, deşi foarte mulţi se arată interesaţi de forma fizică şi sănătate, de ce nu foloseşte nimeni mersul pe jos?!

Los Angeles este un oraş în care ai nevoie de maşină ca să supravieţuieşti, drumurile fiind îmbâcsite de autoturisme indiferent dacă e zi sau e noapte.

De asemenea, în L.A. există foarte mulţi oameni importanţi care susţin un mediu înconjurător sănătos, luptă împotriva poluării şi, cu toate acestea, Los Angeles este unul dintre cele mai poluate oraşe ale lumii. Bineînţeles, o mare parte din luptă se face dând interviuri la telefon, în timp ce folosesc maşinile cu mulţi cai putere pe care le deţin, postează pe reţelele sociale din aceleaşi maşini şi cu toate acestea oamenii vor o planetă curată.

Iată cum arată traficul din Los Angeles:


Ţi-a plăcut?


Ţi-a plăcut?


Ţi-a plăcut? Distribuie şi prietenilor tăi!

Care este reacţia ta?

Furios Furios
0
Furios
Trist Trist
0
Trist
Drăguţ Drăguţ
0
Drăguţ
La naiba La naiba
0
La naiba
Nu-mi place Nu-mi place
0
Nu-mi place
Îmi place Îmi place
0
Îmi place
LoL LoL
0
LoL
Cool Cool
1
Cool
WTF WTF
2
WTF
Andreea I.

Ofiţer amanet. Dar mai degrabă aş scrie. Vezi articolele mele aici.

0 Comments

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.