fbpx

Ce înseamnă civilizaţia: Jucător de 18 ani consolat de suporteri, deşi a gafat grav

2 min


Să fii suporter înfocat al unei echipe nu este deloc uşor. Mai ales dacă echipa ta, cândva un nume cu rezonanţă în campionat sau chiar şi în competiţiile europene, este praf şi ajunge la coada clasamentului.

Când eşti în peluză, nu-ţi doreşti altceva decât ca echipa ta să marcheze, iar jucătorii să-ţi arate că te respectă pentru că le eşti alături, printr-un joc bun şi implicare totală.

Dacă ai fost vreodată în tribună la un meci de fotbal din Liga 1, sunt sigur că ai observat destui suporteri înjurând fotbaliştii şi suporterii echipei adverse. Bineînţeles, nu te duci pe stadion să stai ca la teatru, dar la noi, pentru destui microbişti înfocaţi, scopul principal parcă nu e meciul în sine.

Un moment care ne arată ce înseamnă civilizaţia şi respectul, a avut loc etapa trecută în Bundesliga, când Stuttgart a întâlnit pe teren propriu Borussia Dortmund.

Un puşti de doar 18 ani, Timo Baumgartl, titularizat în defensiva celor de la Stuttgart a făcut o greşeală în poziţie de ultim apărător, pasând aiurea spre propriul portar. Gafa sa a contribuit probabil decisiv la victoria Borussiei, cu 3-2.

La finalul meciului, jucătorii celor de la Stuttgart au mers spre fanii din peluză, iar un moment emoţionant a avut loc când tânărul Baumgartl a fost consolat de fani, care l-au încurajat.

Ei, hai să ne închipuim ce s-ar fi întâmplat la noi într-o situaţie ca asta. Ai zice că exagerez, dar gândeşte-te că gardurile care împrejmuiesc terenul sunt obligatorii în campionatul nostru. Şi nu degeaba.

Ar fi nedrept totuşi să nu-i amintesc pe suporterii Rapidului, care au fost mereu lângă echipă, deşi nu prea au parte de rezultate în ultimii ani. Însă nu e de ajuns!

Iată şi momentul despre care vorbeam mai sus:
Apreciază articolul


Apreciază articolul


Ţi-a plăcut? Distribuie şi prietenilor tăi!

Care este reacţia ta?

Furios Furios
0
Furios
Trist Trist
0
Trist
Drăguţ Drăguţ
0
Drăguţ
La naiba La naiba
0
La naiba
Nu-mi place Nu-mi place
0
Nu-mi place
Îmi place Îmi place
0
Îmi place
LoL LoL
0
LoL
Cool Cool
0
Cool
WTF WTF
0
WTF
Vladimir

Fotograf. Şi blogger.

0 Comments

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.