Ce înseamnă „SEXY” în diferite zone ale lumii (VIDEO)

2 min


Când vine vorba de frumuseţe, nu poţi da o definiţie exactă. Ceea ce o persoană consideră urât sau dezgustător, pentru alţii poate fi idealul frumuseţii.

Astfel, definiţia cuvântului „sexy” poate fi foarte greu de stabilit, căci se tot schimbă odată cu poziţia pe hartă. Diferenţele culturale duc, pe lângă altele, la o varietate de semnificaţii pentru ideea de sexy, ceea ce nu este rău deloc, întrucât altfel lumea ar fi monotonă şi tocmai asta ne face să ne dorim să vizităm şi alte locuri decât cele în care ne-am născut.

Deşi în ultimii ani internetul şi, mai ales reţelele de socializare, ne-au permis să dezbatem atât de multe chestii, printre care şi idealul de frumuseţe, iar unii oameni au acceptat şi au recurs la schimbări majore în viaţa lor, totuşi, alte zone au rămas cu specificul lor, păstrând tradiţiile şi principiile. Ca în orice domeniu dezbătut pe internet, s-au născut fel şi fel de controverse privind ceea ce este sexy şi ce nu, însă nimeni nu poate forţa un om să-şi schimbe gusturile dacă acesta nu-şi doreşte.

De la discul din buză purtat de femeile din Kenya, la îngăşarea forţată a fetelor în Mauritania şi Samoa şi până la cicatricile de pe corp ale femeilor din Etiopia, aruncând un ochi la trupurile braziliencelor, iată câteva idealuri de frumuseţe ceva mai deosebite decât ştiai până acum:Apreciază articolul


Apreciază articolul


Ţi-a plăcut? Distribuie şi prietenilor tăi!

Care este reacţia ta?

Furios Furios
0
Furios
Trist Trist
0
Trist
Drăguţ Drăguţ
0
Drăguţ
La naiba La naiba
0
La naiba
Nu-mi place Nu-mi place
0
Nu-mi place
Îmi place Îmi place
0
Îmi place
LoL LoL
0
LoL
Cool Cool
0
Cool
WTF WTF
0
WTF
Sandra

0 Comments

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.