Ce fac bucureştenii cu stâlpişorii de delimitare din Cluj


Separatoare-de-sens-SmEU7În dimineaţa asta am reuşit performanţa să dau deja peste trei comentarii pe diferite site-uri în care trei ardeleni, doi din Cluj-Napoca şi unul din Oradea, povesteau cu lux de detalii experienţele lor cu maşinile care au numere de Bucureşti. O să vă prezint doar unul dintre ele, ca să nu vă reţin prea mult, ele fiind oricum asemănătoare, cu stâlpişori stricaţi taman de bucureşteni:

„la cluj in fata universitatii este o parcare demarcata tot cu stalpi de plastic. ani de zile stalpii au fost intacti, chiar daca din cauza lor unele lucuri de parcare erau inaccesibile. acum vreo 3 zile, un jipan statea ca o balega peste vreo 3 stalpisori de astia. ghiciti ce numar avea? B evident. asa ca nesimtirea e oarecum concentrata in anumite locuri.”

Practic, după minţile aroganţilor din „occident”, bucureştenii îşi iau câteva zile libere de la muncă, urcă-n „jipan” cu tot cu nevastă şi copii şi pleacă la drum în coloane interminabile spre vestul ţării având un singur ţel: „NO, EI SĂ AIBĂ STÂLPIŞORI INTACŢI?! Distrugem tot!”

No, la drept vorbind, eu aş paria că de fapt este vorba de ardeleni cu maşini luate-n leasing.

Care este reacţia ta?

Furios Furios
0
Furios
Trist Trist
0
Trist
Drăguţ Drăguţ
0
Drăguţ
La naiba La naiba
0
La naiba
Nu-mi place Nu-mi place
0
Nu-mi place
Îmi place Îmi place
0
Îmi place
LoL LoL
0
LoL
Cool Cool
0
Cool
WTF WTF
0
WTF

7 Comments

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 1. Cineva are probleme cu gandirea sau nu. Articolul este scris tendentios si in stilul Otiliei care avea ceva cu ciobanii. Poi io traduc asa:
  Multe din trentele care imbraca pe Clujeni,Bucuresteni,….eni sunt facute in italia,franta,ungaria…Dupa rationamentul comentacilor din articol inseamna ca atunci cand personajele imbracate scuipa seminte, rup tot ce intalnesc pe domeniul public de la cosuri de gunoi la banci in parc….alte comportamente de maimute aflate in libertate, inseamna ca sunt italieni, francezi ,unguri? Asa ne facem singuri rau si pe urma ne miram de ce se iau de noi strainii. Daca vrei sa faci,,educatie,, si esti sigur ca ce ai vazut este adevarat, atunci poti sa-i dai numele sau numarul si sa il faci de cacao sau sa apelezi la cei care tre sa faca ordine. Nu te apuci sa denigrezi pe toata lumea doar asa de dragul de a satisface pofta de injurii. Sau poate ca faceti parte din echipele de propaganda antiromaneasca platite de cine are interes sa o faca.

  1. Frate, tu ai o mare, mare problemă cu denigrarea asta în masă. Dar mare de tot, sincer, chiar nu te poţi controla? Cum ai fi vrut sa spun pentru tine? Ce fac bucureştenii în concepţia a 3 ardeleni care probabil au fost în străinătate şi sunt ţărani de doi lei cu stâlpişorii de delimitare din vestul ţarii?

   Este doar un mod de a spune, că ţi se pare ţie tendenţios, nu înseamnă că e.

 2. poate nu iti dai seama dar starnesti ura si idemni la violenta ca pe stadioane. Tu ceri satisfactie si astepti sa sara clujenii si sa iti tina partea sau bucurestenii sa te bage in origini. Io vad problema la tine. Efectul denumiri orasului asupra unui individ lipsit de respect pentru domeniul public este asemanator cu influenta paralelismului cailor ferate asupra oatului la gainile de rasa

  1. Ai dreptate, nu m-am gandit ca e posibil sa nu stii ce e aia ironie. Eram ironic cand generalizam, la adresa aluia care incerca sa induca ideea ca toti bucurestenii sunt de cacat si ardelenii sunt super tari. Dar orice ti as spune, vorbesc singur.

   1. Bine ca recunosti. Sfat. Daca nu ai probleme cu mansarda, nu vb singur prea mult, ca dai de banuit Sau:
    Ce se intampla daca sapi o groapa in mijlocul pietei, si sapi, si sapi…Unde ajungi ?
    -La spitalul de nebuni, Domnule !

 3. Întrebare din Geografia elementară: de când e Clujul în… vestul țării?!? Atunci unde sunt Timișoara, Arad sau Jimbolia? În vestul extrem? Temă de casă: luați o hartă a României și căutați Brașovul în nordul țării, Ploiești – în sud și Tecuci în Transnistria.

Sigur o să-ţi placă

Din categoria Blogger

Nu rata: