Cât de slab este noul juriu de la X Factor

3 min


La primul sezon, am văzut caravana X Factor prin Iaşi, parcă. Habar n-aveam despre ce era vorba. Juraţii erau Mihai Morar, Adi Sînă şi Paula Seling. Se băteau la audienţă cu Trinitas TV şi domnu’ Dan.

După eşecul lamentabil din primul sezon, s-a dat de veste că în juriu va intra Cheloo de la Paraziţii. Atunci s-a auzit cu adevărat de X Factor România. Toată lumea îl aştepta pe repăraşul rău să-i facă de căcat pe concurenţi. Ceea ce s-a şi întâmplat, de altfel. Nici nu mai conta cine urma să se aşeze pe cele două scaune ale juraţilor rămase neocupate. Până la urmă au venit Delia Matache şi Dan Bittman.

Sezonul 2 a fost interesant, cât de cât. Mulţi concurenţi slabi, Cheloo care se lua de homosexuali şi proşti, Delia care se strâmba mereu şi ţinea lecţii de teorie muzicală şi Dan Bittman care, deşi nu părea genul amuzant, a fost, să zicem, ok.

Din sezonul 3 n-am văzut nicio emisiune, că mereu uitam. Am înţeles că au fost scandaluri şi plângeri pe la CNA împotriva atitudinii homofobe a lui Cheloo, făcute de nişte cavaleri ai dreptăţii, pe care nu i-a băgat nimeni în seamă.

Anul acesta, anteniştii iar au făcut modificări între juraţi, schimbând masculii. Horia Brenciu şi Ştefan Bănică jr. vor fi noii juraţi ai concursului.

Fie că vrei sau nu să recunoşti, X Factor a avut parte de succes, cât a fost el de mic sau mare, datorită prezenţei lui Cheloo. A atras telespectatori mai tineri, şi-a asigurat antipatia homosexualilor, a stârnit nemulţumirea dinozaurilor. Per total, a influenţat decisiv ratingul X Factor.

În noul sezon, fără a-i jigni pe nenea de la Robingo şi pe Elvis, cred că X Factor va fi făcut praf de seria „Singur Acasă” şi de telenovelele pe care Hakan Şükür le tot aduce la noi.


Ţi-a plăcut? Distribuie şi prietenilor tăi!

Care este reacţia ta?

Furios Furios
0
Furios
Trist Trist
0
Trist
Drăguţ Drăguţ
0
Drăguţ
La naiba La naiba
0
La naiba
Nu-mi place Nu-mi place
0
Nu-mi place
Îmi place Îmi place
0
Îmi place
LoL LoL
0
LoL
Cool Cool
0
Cool
WTF WTF
0
WTF
Ion Popescu

0 Comments

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.