Cât de diferită poate fi chiar persoana de lângă tine (3 exemple)

3 min


A zis că sunt pe interes, pentru că m-a dus la grătar şi am mâncat un mititel
Am avut pentru câteva zile la un moment dat un prieten cu care chiar nu pot să mă mândresc. Practic, ne-am întâlnit de 3 ori, iar a treia oară a fost vorba de un grătar la care fusesem cu mai mulţi prieteni de-ai lui, care la rândul lor au venit cu prietenele. Eu eram dintr-o cu totul altă lume şi după ce mă enervase cumplit unele faze de la acel grătar, am hotărât să închei orice legătură cu acel bărbat. Surprinzător, sau nu, după ce i-am zis că nu suntem pe aceeaşi lungime de undă şi că vreau să încheiem orice discuţie, replica lui a fost cumva acidă: „Fu%u-ţi ¤#%&& mă-tii, eşti de-aia pe interes, a fost bun grătaru’ moka, nu?”. Am râs foarte mult pe tema asta, mâncasem 1 (una bucată) mititel. Cred că băiatul ăla va da numai de femei pe interes în viaţă.
— Ana Florentina, 26 ani

Eram împreună, dar eu nu ştiam
Am fost o dată la o petrecere unde pot spune că am rezonat cu o fată destul de ok pe parcursul nopţii respective, dar tot ce s-a întâmplat concret a fost să ne sărutăm scurt, o singură dată. Aa, şi făcusem şi schimb de numere de telefon. Următoarele zile nu am mai vorbit, nu am mai ţinut sub nicio formă legătura, iar după trei săptămâni mă trezesc cu un SMS care spunea cam aşa:


„Am aflat de la altcineva că fumezi, de ce a trebuit să te ascunzi în seara aia? Nu m-ai mai băgat în seamă, deja te-ai plictisit, vreau să ne despărţim.”. Încă îmi doresc să fi fost o glumă.
Adrian, 29 ani

Lănţişorul meu la gâtul fostului
Am fost cu un idiot vreo 3 luni, iar la o lună după ce ne-am despărţit, l-am văzut purtând lanţişorul meu de aur la gât… Lănţişor pe care presupuneam fie că l-am pierdut, fie că mi-a fost furat, de cineva străin, eventual. M-am înşelat şi e foarte tristă senzaţia.
Corina, 21 ani


Ţi-a plăcut? Distribuie şi prietenilor tăi!

Care este reacţia ta?

Furios Furios
0
Furios
Trist Trist
0
Trist
Drăguţ Drăguţ
0
Drăguţ
La naiba La naiba
0
La naiba
Nu-mi place Nu-mi place
0
Nu-mi place
Îmi place Îmi place
0
Îmi place
LoL LoL
0
LoL
Cool Cool
0
Cool
WTF WTF
0
WTF
Sandra

0 Comments

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.