Care e problema cu iDIOŢII

2 min


Nu i-am înţeles niciodată pe dobitocii care se adună cu fiecare ocazie în faţa magazinelor Apple, pentru a fi primii la lansarea noilor telefoane iPhone sau a altor gadget-uri.

Imaginile cu fanii mărului, care stau cuminţi, indiferent de vreme, la cozi, aşteptând să se dea drumul la porţi pentru a căpăta mult-aşteptatul telefon – care nu e cu mult diferit faţă de cel pe care îl au deja, aduc puţin cu Epoca de Aur, în care trebuia să-ţi dai pumni în gură pentru o sacoşă de alimente.

De asemenea, aceste cozi mai aduc aminte de oamenii care năvălesc în supermarketuri în zilele în care se anunţă reduceri, călcându-se pe cap pentru o tigaie pe care o pot achiziţiona cu 3 lei mai ieftin. Dar asta e altă poveste. Deşi, practic, în esenţă sunt nevoi la un anumit nivel, diferenţa este că iubitorii de iPhone trec prin aceste „greutăţi” doar pentru se mulţumi pe sine, iar faptul că au noul iPhone îi fac să se simtă mai împliniţi, considerând că asta reprezintă un nivel de referinţă în societatea zilelor noastre.

Probabil o fi. De cele mai multe ori te ajută să recunoşti snobi.

Zicea un „angajat” Apple, într-o emisiune a lui Jimmy Kimmel că ar fi o afacere bună dacă, periodic, fanii Apple ar fi chemaţi la coadă în faţa magazinelor, fiecare să dea câte 600$ şi să nu primească nimic în schimb, după care fiecare să-şi vadă de treabă. Nu ar fi nicio supărare.

Unele faze sunt valabile, în general, pentru deţinătorii de smartphone-uri, însă cam aşa s-ar părea că funcţionează Apple:


Ţi-a plăcut? Distribuie şi prietenilor tăi!

Care este reacţia ta?

Furios Furios
0
Furios
Trist Trist
0
Trist
Drăguţ Drăguţ
0
Drăguţ
La naiba La naiba
0
La naiba
Nu-mi place Nu-mi place
0
Nu-mi place
Îmi place Îmi place
0
Îmi place
LoL LoL
0
LoL
Cool Cool
0
Cool
WTF WTF
0
WTF
Ion Popescu

0 Comments

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.