Un tip care susţine că este călător în timp, a făcut predicţii despre viitor şi a trecut testul poligraf (VIDEO)

3 min


Un „călător în timp” care susţine vine din 2030 a trecut testul cu detectorul de minciuni în timp ce a făcut o serie de predicţii stranii despre viitor. Într-un videoclip publicat pe Youtube, apare un bărbat pe nume Noah, care face o serie de afirmaţii controversate.

Faţa şi vocea bărbatului sunt distorsionate, acestuia fiindu-i frică de forţele care l-ar dori mort din cauza dezvăluirilor sale.

Noah a prezis că oamenii vor ajunge pe Marte în 2028, iar în acelaşi an va fi descoperită călătoria în timp, iar roboţii vor prelua controlul asupra lumii.

Barbatul a mai prezis, printre altele, că Donald Trump va câştiga şi cel de-al doilea mandat la Casa Albă, lucru ce va fi confirmat sau infirmat relativ curând deoarece următoarele alegeri prezidenţiale vor avea loc pe 3 noiembrie 2020. De asemenea, bărbatul a mai prezis un alt lider al Statelor Unite, o persoană necunoscută pe nume „Illana Remikee”.

Testul cu detectorul de minciuni

Aceste aşa-zise dezvăluiri au împărţit din nou internetul în două tabere, iar pentru că Noah a fost de acord, s-a efectuat o testare cu detectorul de minciuni.

Prima întrebare din cadrul testului poligraf a fost directă: „Eşti cu adevărat un călător în timp din anul 2030?”

Răspunsul nu s-a lăsat mult aşteptat. Noah a spus „Da” hotărât, iar aparatul poligraf a confirmat că acesta spune adevărul.

Bărbatul susţine că are dovezi clare ale spuselor sale, însă susţine că odată dezvăluite ar putea crea un paradox. El a afirmat că trebuia să spună celor aflaţi în viaţă acum tot ce ştia şi că şi-a riscat viaţa călătorind înapoi în timp.

De asemenea, Noah mai  susţine că vârsta sa reală este de 50 de ani, însă a luat un medicament de întinerire pentru a reveni la vârsta de 25 de ani. Bărbatul a mai afirmat că în 2028, organizaţiile private vor recunoaşte că este posibilă călătoria în timp, deşi acest aspect era cunoscut încă din anul 2003, lucru ascuns de serviciile secrete.

În timp ce unii susţin că Noah spune adevărul, alţii cred că totul se petrece în imaginaţia sa şi că nu sunt posibile călătoriile în timp.

Deşi nu au fost prezentate dovezi în susţinerea celor afirmate de Noah, mulţi oameni sunt siguri că acesta spune adevărul.

Tu ce crezi?


Ţi-a plăcut? Distribuie şi prietenilor tăi!

Care este reacţia ta?

Furios Furios
0
Furios
Trist Trist
0
Trist
Drăguţ Drăguţ
0
Drăguţ
La naiba La naiba
0
La naiba
Nu-mi place Nu-mi place
1
Nu-mi place
Îmi place Îmi place
3
Îmi place
LoL LoL
0
LoL
Cool Cool
3
Cool
WTF WTF
1
WTF
Vladimir

Fotograf. Şi blogger.

0 Comments

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.