BLACK FRIDAY în Marea Britanie: Vânzările vor atinge un miliard de lire!


Dacă în România vânzările de Black Friday au fost de ordinul zecilor de milioane de euro, în Marea Britanie vânzările online de Black Friday ar putea atinge în acest an un miliard de lire sterline, potrivit Experian-IMRG.

Este vorba despre o creștere de 32% față de anul trecut când au fost înregistrate vânzări de 810 milioane de lire sterline. Ar fi pentru prima dată când vânzările online cu amănuntul din Marea Britanie vor depăși un miliard de lire sterline într-o zi.

Pe de altă parte, Centre for Retail Research estimează că vor fi înregistrate vânzări online mai modeste, de 966 de milioane de lire.

Visa Europe estimează că în acest an britanicii vor cheltui 721 de milioane de lire pe cumpărărturile online, față de 616 milioane, anul trecut.

Ebay estimează că nouă milioane de britanici îi vor vizita site-ul de Black Friday, în timp ce Amazon.com promite reduceri semnificative. De asemenea, Currys PC World anunță că se așteaptă să ia până la 10 comenzi pe secundă.

Însă, în timp ce magazinele își pregătesc site-urile și centrele de distribuție pentru vânzări fără precedent, specialiștii avertizează că, în acest an, cumpărătoarii ar putea fi precauți în goana după chilipiruri.

Martin Lewis, fondatorul MoneySavingExpert.com, susține că majoritatea ofertelor de Black Friday „nu sunt speciale” și recomandă cumpărătorilor să verifice ofertele, fiind vorba de aceeaşi strategie pe care au adoptat-o multe dintre magazinele din România cu ocazia Black Friday.

Ce cumpără românii din Marea Britanie de Black Friday

De asemenea, românii din Marea Britanie vor participa direct la acest eveniment, atât în magazine, cât şi online, tinerii fiind tot mai deschişi la conceptul de e-commerce din afară.

Anul acesta, de Black Friday, românii vor căuta, în special, oferte pentru sezonul rece (îmbrăcăminte, încălţăminte etc.), parfumuri, produse IT şi jucării, atât pentru ei, cât şi cadouri pentru cei de acasă.

Mare atenţie la reducerile false!

Care este reacţia ta?

Furios Furios
0
Furios
Trist Trist
0
Trist
Drăguţ Drăguţ
0
Drăguţ
La naiba La naiba
0
La naiba
Nu-mi place Nu-mi place
0
Nu-mi place
Îmi place Îmi place
0
Îmi place
LoL LoL
0
LoL
Cool Cool
0
Cool
WTF WTF
0
WTF

One Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sigur o să-ţi placă

Din categoria Diaspora

Nu rata: