De ce se holbează bărbaţii la sânii femeilor (VIDEO)

2 min


În mod categoric, nu e nicio ruşine să recunoaştem că bărbaţii adoră sânii. Deşi pentru unii încă e un subiect tabu, e clar că podoabele femeilor se numără printre chestiile preferate de bărbaţi, încă de la primii oameni care au existat vreodată.

Să ne gândim la oamenii peşterilor. Sigur ai auzit poveşti despre cum animalele alea rupeau un par de creştetul partenerei şi apoi, când ea nu prea mai zicea mare lucru, făceau dragoste într-un mod cât se poate de romantic.

Ghici cu ce se juca masculul, în timp ce partenera sa zăcea lângă parul plin de sânge! Ai ghicit! Cu acele lucruri uimitoare, care captează interesul bărbaţilor dintotdeauna!

Iar faptul că unele femei se arată deranjate de interesul bărbaţilor faţă de pieptul lor, e total deplasat! Mai jos te vei lămuri sigur de acest lucru, după explicaţia pe care o dă un tânăr, care, la rândul lui, este foarte pasionat.

Dacă eşti femeie şi nu vrei ca cineva să se holbeze ca un obsedat, îmbracă-te corespunzător. Dacă nu vrei să faci asta, acceptă că aşa sunt bărbaţii construiţi: să fie atraşi nebuneşte de pieptul tău!

Vizionează clipul video şi distribuie-l şi prietenilor tăi


Ţi-a plăcut? Distribuie şi prietenilor tăi!

Care este reacţia ta?

Furios Furios
0
Furios
Trist Trist
0
Trist
Drăguţ Drăguţ
1
Drăguţ
La naiba La naiba
0
La naiba
Nu-mi place Nu-mi place
0
Nu-mi place
Îmi place Îmi place
4
Îmi place
LoL LoL
1
LoL
Cool Cool
1
Cool
WTF WTF
1
WTF
Vladimir

Fotograf. Şi blogger.

0 Comments

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.