Bă, voi înjurați presa non-stop, dar nu ştiți să dați dislike?

2 min


Presa online din România a luat-o razna în ultimii ani, în special de când rețelele de socializare au luat amploare, iar vinovați în acest sens sunt exclusiv consumatorii.

Consumatorul este cel care muşcă fiecare os urât mirositor aruncat de monstruozitățile mediatice. Majoritatea oaselor sunt aruncate pe Facebook, iar primii consumatori la care ajung acestea sunt cei care au apreciat paginile marilor trusturi de presă. Pe limbajul general acceptat, le-au dat like doar pentru că există şi au auzit de ele.

Am observat că majoritatea postărilor acestor mizerii de pagini au nenumărate comentarii care exprimă poziții de revoltă ale consumatorilor față de calitatea materialelor care li se oferă. Aceste comentarii sunt adăugate de consumatori, atât la postările propriu-zise de pe Facebook, cât şi pe site-uri.

Nemulţumirile sunt legate de cele mai multe ori de modul în care sunt expuse materialele acestor site-uri mizere pe Facebook, astfel încât să inducă utilizatorul în eroare şi să-i provoace o curiozitate faţă de ceva ce nu va găsi după ce va da click.

Întrebarea firească: dacă ai apreciat o pagină de Facebook de rahat şi primeşti feedback împuțit, de ce dracu’ nu te dezabonezi? Ce faci tu pentru a împiedica monştrii să vomite în fața ta?

Atât timp cât te mulțumeşti să înjuri şi nu iei nicio măsură, nu te poți numi decât un hater obosit pe spatele cărora trăiesc tocmai cei pe care vă place să-i înjurați.


Ţi-a plăcut? Distribuie şi prietenilor tăi!

Care este reacţia ta?

Furios Furios
0
Furios
Trist Trist
0
Trist
Drăguţ Drăguţ
0
Drăguţ
La naiba La naiba
0
La naiba
Nu-mi place Nu-mi place
0
Nu-mi place
Îmi place Îmi place
0
Îmi place
LoL LoL
0
LoL
Cool Cool
0
Cool
WTF WTF
0
WTF
Lisa Roman

Călătoresc. Călătoresc mereu. Nu stau niciodată.

0 Comments

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.