Bă ipocriților, ați uitat când săreați în sus pe golurile lui Mutu?

3 min


Am tot văzut de-a lungul anilor cum a luat amploare o ură superficială specifică românului, față de Adrian Mutu. Că şi-a bătut joc, că i se apleacă să tragă din tuşă, că ajungea mult mai mare dacă se concentra pe fotbal şi nu pe activităţile extrasportive dăunătoare.

Lucrurile insă ar trebui să fie cât se poate de clare, iar singurul motiv care face ca această ură generală să nu fie nulă, e acela că acest băiat a revenit după fiecare „ispravă” ambiționat la maxim să dea peste bot tuturor haterilor obosiţi.

Da. Marele „fiţos” a reuşit de fiecare dată să arate că e mai puțin fițos ca alții din generația lui. Nu vreau să aduc atingere deciziilor altor jucători, dar să nu uitați, ipocriților, că Mutu a venit întotdeauna la națională, deşi ar fi avut poate motive mai întemeiate ca oricine altcineva să-şi vadă de banii frumoşi pe care ii primea la echipele de club la care a activat. Dar golurile lui Mutu au ținut în spate ani buni naționala. Dar ipocriții nu vor recunoaşte niciodată. A fost o perioadă destul de îndelungată în care dacă nu o băga el în plasă, nu prea avea cine.

Dar hai să uităm şi să ne concentrăm doar pe ce a făcut rău. Ce este cu adevărat obositor, e că toate astea s-au întâmplat în ciuda faptului că Mutu a plătit cu vârf şi îndesat pentru tot ce a făcut, şi cu siguranţă şi-a asumat acţiunile, a fost vizibil cu ochiul liber. Şi a mers mai departe.

Voi continuați să-l urâți şi să vă lăudați cu asta, dar tot ce contează e ceeea ce va rămâne în istorie. Iar Adrian Mutu nu va rămâne în istorie ca un drogat, aşa cum probabil cred mulţi, pentru că dacă ar fi aşa, istoria ar fi atât de plină de drogaţi, încât nu ar mai fi blamate de niciun fel substanţele respective. Nu rămâi în istorie pentru că te droghezi. El va rămâne ca un jucător de fotbal excepțional, cu viață personală controversată.

Dar viața personală se numeşte personală tocmai pentru că-l priveşte doar pe el şi pe ai lui. Iar pentru tot ceea ce face, îşi asumă răspunderea, la fel cum faci şi tu, român ipocrit şi nerecunoscător.


Ţi-a plăcut? Distribuie şi prietenilor tăi!

Care este reacţia ta?

Furios Furios
0
Furios
Trist Trist
0
Trist
Drăguţ Drăguţ
0
Drăguţ
La naiba La naiba
0
La naiba
Nu-mi place Nu-mi place
0
Nu-mi place
Îmi place Îmi place
0
Îmi place
LoL LoL
0
LoL
Cool Cool
0
Cool
WTF WTF
0
WTF
Vladimir

Fotograf. Şi blogger.

0 Comments

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.