Azi nu e ziua ta, eşti doar o ştire senzațională pe Facebook!

4 min


„Vă mulțumesc mult că v-ați gândit la mine şi mi-ați trimis gândurile voastre pozitive”.

Îți sună cunoscut? Dacă nu ai scris tu asta niciodată pe Facebook a doua zi după ziua-ți de naştere, sigur ai prieteni sau prietene care au făcut-o.

Ce ne mai place! Da, când nu era rețeaua de socializare nu te băga în seamă nici dracu’. Hai, bine, mama, tata şi vreun tovarăş pe care l-ai stresat de vreo două săptămâni că vine ziua ta şi nu ai bani de bairam. Sau dacă aveai bani, îți trimiteau toate gândurile bune fix oamenii care îşi frecau palmele după băutura ta.

Acum suntem toți populari. Aşteptăm ziua de naştere cum îl aşteaptă copiii pe Moş Crăciun, dar nu pentru cadouri, ci pentru a ne simți băgați în seamă numărând gândurile sincere de bine.

Nu sunt frate gânduri sincere, nu s-a gândit nimeni la tine şi singurul motiv pentru care primeşti multe mesaje de drag e că Zuckerberg s-a gândit la voi şi i-a picat fisa. A exploatat la maxim părțile voastre sensibile, iar frustrările voastre obosite îşi găsesc refugiul în momelile rețelei.

Dacă stai bine să te gândeşti, te doare fix în cot de urările pe care le primeşti. Important este să fie multe! Pentru că asta contează pe facebook: multe like-uri şi multe urări de ziua ta!

A spune „la mulţi ani” pe Facebook a devenit banal, o chestie care nu mai înseamnă nimic, lipsită de substanţă şi sentimente, care bagatelizează o zi ce ar trebui să fie specială. Dar trebuie să faci asta. Că doar vine ziua ta, şi Doamne fereşte să ai mai puţine like-uri decât anul trecut sau, mai rău, decât amicii tăi!

Şi uite aşa, când îmi amintesc să mă loghez, mi se bagă pe gât ştirile senzaționale: azi e ziua lui Cutărescu, care este şi într-o relație cu Cutăreasca de ieri, şi şi-a schimbat şi poza de profil. Bonus, a băgat şi un citat, că ştia că vor intra toți buluc pe profilul lui şi vor da like că e ziua lui şi merită cât mai multe gânduri bune.

Pun pariu că nici măcar nu ştii cine sunt 90% dintre prietenii tăi de pe Facebook. Dar, dacă ţi-a urat „la mulţi ani”, cu siguranţă îşi merită locul în lista ta. Acum ai grijă, că eşti dator…

Sper să-mi dai like la gândul bun pentru tine şi să dai şi enter unui comentariu gras de mulțumire. Socializăm, că azi eşti senzațional şi e fascinant să comunic cu tine!


Ţi-a plăcut? Distribuie şi prietenilor tăi!

Care este reacţia ta?

Furios Furios
0
Furios
Trist Trist
0
Trist
Drăguţ Drăguţ
0
Drăguţ
La naiba La naiba
0
La naiba
Nu-mi place Nu-mi place
0
Nu-mi place
Îmi place Îmi place
1
Îmi place
LoL LoL
0
LoL
Cool Cool
0
Cool
WTF WTF
0
WTF
Lisa Roman

Călătoresc. Călătoresc mereu. Nu stau niciodată.

0 Comments

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.