fbpx

Audi a investit bani în marketing în mod inteligent. Cum să faci reclamă unui R8 de 160.000$ cu o jucărie de 40$

3 min


Dacă eşti pasionat de autoturisme, cu siguranţă eşti încântat şi de posterele uimitoare în care apar furioase cele mai noi modele de maşini.

Dacă eşti pasionat şi de marketing sau măcar ştii câte ceva despre acest domeniu, probabil ştii că se investesc incredibil de mulţi bani în promovare şi publicitate pentru a rămâne în top. În special în domeniul auto, unde concurenţa este la cote uriaşe.

Cu toate acestea, Audi a făcut o afacere excelentă când l-a angajat pe fotograful profesionist Felix Hernandez Rodriguez pentru a le promova noul model Audi R8.

Publicitate pentru o maşină de 160.000$, fără ca aceasta să apară în peisaj

Folosind tehnici mai puţin convenţionale în acest domeniu, Felix Hernandez Rodriguez a reuşit să facă o treabă excelentă când a creat materialele publicitare pentru modelul Audi R8, care costă în jur de 160.000$, folosind o machetă de 40$.

Totul devine şi mai curios când aflăm că Felix nici măcar nu s-a folosit de Photoshop pentru a ajunge la rezultatele uimitoare pe care le vom vedea. Fotograful a folosit modele în miniatură, decor creat de el, lumini şi efecte ale camerei foto.
Apreciază şi distribuie


Ţi-a plăcut? Distribuie şi prietenilor tăi!

Care este reacţia ta?

Furios Furios
0
Furios
Trist Trist
0
Trist
Drăguţ Drăguţ
0
Drăguţ
La naiba La naiba
0
La naiba
Nu-mi place Nu-mi place
0
Nu-mi place
Îmi place Îmi place
2
Îmi place
LoL LoL
0
LoL
Cool Cool
4
Cool
WTF WTF
0
WTF
Radu N. Constantinescu
Fost blogger. Momentan îmi dau cu părerea.

0 Comments

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *