fbpx

Atac terorist pe Manchester Arena. Zeci de morţi şi răniţi în urma unei explozii

2 min


O explozie extrem de puternică s-a produs în seara zilei de 22 mai, în timpul unui concert care avea loc la Manchester. Deflagrația s-a soldat cu 19 morți și zeci răniți.

Acesta ar putea fi cel mai grav atentat pe teritoriul britanic de la atacurile din 7 iulie 2005 de la Londra, când 52 de oameni și-au pierdut viața și aproape 700 au fost răniți.

Oamenii oferă adăpost și mijloace de transport pentru cei care au nevoie să ajungă în zonă. Hotelurile se oferă să aibă grijă de copii până când părinții lor se vor întoarce, relatează Sky News.

Poliţia din Manchester a anunţat că tratează încă de la început explozia de la Manchester Arena ca pe un incident terorist, până când va avea toate detaliile necesare.

„În prezent, tratăm incidentul ca pe unul terorist până când vom avea alte date, a anuntat un reprezentant al Politiei, care a precizat ca politistii colaboreaza cu institutiile din domeniul combaterii terorismului si cu cele din inteligence.

Premierul britanic Theresa May a anunţat, că Poliţia tratează incidentul de la Manchester Arena ca pe un atac terorist îngrozitor, conform agenţiei Reuters.

Oficialii de la Manchester Arena anunță că incidentul a avut loc la intrarea principală, în spațiu public, la încheierea concertului. Poliția transporturilor a anunțat, la rândul ei, că explozia a avut loc în foaierul arenei.

De asemenea, anchetatorii investighează posiblitatea ca explozia să fi fost provocată de un kamikaze, conform unor surse CNN.


Apreciază articolul


Apreciază articolul


Ţi-a plăcut? Distribuie şi prietenilor tăi!

Care este reacţia ta?

Furios Furios
0
Furios
Trist Trist
0
Trist
Drăguţ Drăguţ
0
Drăguţ
La naiba La naiba
0
La naiba
Nu-mi place Nu-mi place
0
Nu-mi place
Îmi place Îmi place
0
Îmi place
LoL LoL
0
LoL
Cool Cool
0
Cool
WTF WTF
0
WTF
Vladimir

Fotograf. Şi blogger.

0 Comments

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.