Astăzi, nu există club care să fie 100% în regulă. Până vineri seară cum erau?


De ce trebuie să moară oameni pentru a lua atitudine şi a schimba ceva?

Dacă nu faci parte din vreo autoritate a statului competentă pe linie de control a unităţilor de alimentaţie publică, imaginează-ţi că ai face.

Sunt oameni care suferă crunt în spitale de pe urma lăcomiei monstruoase.

Facem un exerciţiu de imaginaţie. Dă o tură prin cluburile din Bucureşti cu un control la sânge. Verifici tot. Încerci să numeri pe degetele de la o mână câte găseşti în regulă şi constaţi că sunt prea multe. Prea multe degete la o mână.

colectiv-rip

Apoi, să presupunem că faci şi o excursie. Te duci şi prin cluburile din marile oraşe ale ţării. Faci acelaşi lucru şi când tragi linie constaţi stupefiat că sunt prea multe degete la o mână pentru a număra cluburile care funcţionează perfect legal în întreaga ţară.

Suntem o ţară plină de mizerie. Mizeria s-a adunat în ani la rând de furăciune letală la cel mai înalt nivel. Şi pentru că suntem români puturoşi, ne-am trezit să facem curăţenie când a început să ne ajungă mizeria la gât.

Şi fiecare rând de curăţenie se face după ce apar catastrofe în care mor oameni. Prea multe semnale de alarmă care se confundă cu vieţi omeneşti, prea mult fum, prea multă mizerie, în continuare… 

Iertaţi-ne, fraţi dragi, sper că veţi găsi ceva mai bun sus. 

Care este reacţia ta?

Furios Furios
0
Furios
Trist Trist
0
Trist
Drăguţ Drăguţ
0
Drăguţ
La naiba La naiba
0
La naiba
Nu-mi place Nu-mi place
0
Nu-mi place
Îmi place Îmi place
0
Îmi place
LoL LoL
0
LoL
Cool Cool
0
Cool
WTF WTF
0
WTF

0 Comments

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sigur o să-ţi placă

Din categoria Actualitate

Nu rata: