Aşa faci tu, Dedemane?

5 min


Oameni buni, este foarte important în viaţă să profităm de oportunităţile care ne apar în cale! Una dintre cele mai mari oportunităţi care ne-a lovit pe noi este GOOGLE! Ştiu că sunt mulţi care vor spune „eu nu trăiesc pe net, eu nu am nevoie de google” sau „doar looser-ii caută pe google când nu ştiu ceva” sau „nu am nevoie de google, nevastă-mea ştie tot”, dar totuşi, să fim rezonabili, suntem predispuşi la multe prostii dacă nu ne asigurăm cu un search înainte de fiecare pas. Poate fi util. Nu e obligatoriu, dar e o şansă. Uite, eu dacă dădeam un search, poate nu mai aveam ce să scriu acum.

Acum două zile a trebuit să-mi cumpăr urgent nişte mobilă, iar Dedeman îmi era la îndemână. Am intrat în magazin şi am văzut destul de rapid ce voiam să cumpăr şi la un preţ foarte accesibil. Calitatea m-a interesat mai puţin pentru că durata de folosinţă nu va fi foarte lungă. Am aşteptat vreo 10 minute să apară un angajat responsabil de raionul cu mobilier care, când în fine a apărut, mi-a confirmat că produsul există pe stoc şi că trebuie să ies din magazin, să iau un căruţ de-ăla uriaş şi să mă întorc pentru că, indiferent dacă iau sau nu produsele pe cont propriu, trebuie să mă plimb cu el un pic. Ok. Eram puţin derutată.

Am ieşit afară pentru a face rost de un căruţ, iar la ieşire am observat un domn grăsuţ şi asudat în pragul unei maşini de cărat marfă, care striga pe acolo „transport ieftiiiin”. Am rămas perplex, wtf?, în epoca transportului moka, ăştia fac piraterie cu sloganul „transport ieftin?”. Am ajuns din nou la noul meu prieten, angajatul Dedeman responsabil de raionul cu mobilier, pe care m-am sinchisit să-l întreb dacă se asigură transport pentru marfă. La care el îmi dă un răspuns foarte bine gândit, strategic: „La punctul de informare va trebui să mergeţi cu produsul şi în funcţie de suma pe care o cheltuiţi dvs. şi de zona în care locuiţi, vă va spune o colegă de-a mea de acolo dacă beneficiaţi de transport gratuit sau trebuie să plătiţi.”. Ah, în gandul meu mi-am zis că nu are cum să coste ceva, cheltui totuşi vreo mie de lei şi sunt doi kilometri până la destinaţie, cum dracu’ ar putea să mă coste transportul. Mi-a adus ăla căruţul plin şi m-a pus să mă duc cu el la casă. Naiba ştie cum am reuşit să ajung la casă, totul este foarte strâmt acolo, iar chestia aia era foarte mare.

ATENŢIE! La Dedeman se plăteşte transportul! ATENŢIE! Dedeman îţi lasă produsele în faţa scării şi pleacă.

Am ajuns la casă, am achitat, m-am deplasat la punctul de informare. Acolo m-a abordat o pipiţă care m-a întrebat unde vreau să duc marfa. I-am zis, mi-a zis că o să mă coste 50 de lei. What? Păi şi dacă locuiam la 20 de kilometri cât dracu’ mă costa tranportul, 4000 de lei?!?! Până la urmă m-am conformat şi am început să înţeleg de ce stătea nenea ăla asudat cu maşina de marfă în faţa magazinului. Am zis ok. Am fost la casă şi am achitat. Pipiţa mă trimite la punctul de livrare la domiciliu, undeva la mama naibii în partea cealaltă de magazin, pe afară. Acolo nenea care mă abordează îmi dă bomba: „Mâine vom veni între 8 şi 12, să aveţi oameni la cărat pentru că şoferul va veni singur, descarcă marfa şi pleacă”. Am rămas absolut perplexă!

În primul rând, de ce dracu mă plimbi cu căruţul gol, apoi cu căruţul plin peste tot prin magazin dacă oricum mi-l aduci tu acasă?! Ce soi de respect arăţi tu Dedemane faţă de clientul tău?! Ok, mi-l aduci contracost, eşti un comunist, dar de ce dracu’ mă plimbi cu marfa de 50 de kg prin magazin?! În al doilea rând, cum poţi să-mi iei 50 de lei să-mi transporţi marfa 2 kilometri şi nici măcar să nu mi-o duci în casă?

Am rămas profund dezamăgită şi promit solemn să nu mai calc în viaţa mea în Dedeman şi să influenţez pe cât posibil cât mai multe persoane în acest sens! 


Ţi-a plăcut? Distribuie şi prietenilor tăi!

Care este reacţia ta?

Furios Furios
0
Furios
Trist Trist
0
Trist
Drăguţ Drăguţ
0
Drăguţ
La naiba La naiba
0
La naiba
Nu-mi place Nu-mi place
0
Nu-mi place
Îmi place Îmi place
0
Îmi place
LoL LoL
0
LoL
Cool Cool
0
Cool
WTF WTF
0
WTF
Lisa Roman

Călătoresc. Călătoresc mereu. Nu stau niciodată.

4 Comments

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  1. Ai dat 1000 de lei pe mobila dar transportul e un serviciu care nu are legatura cu valoarea mobilei. De ce nu te-ai suparat pe Kaufland sau Carrefour ca ti-a dat puiul in caserola si nu gata pus in ciorba? Sau de ce nu le ceri celor de la fastfood din Carrefour sa iti dea puiul prajit la pretul celui crud la caserola?
    A’ acolo pricepi ca sunt doua lucruri total diferite.

  2. Daca ti se manipula marfa in magazin, ti se oferea transport gratuit si montaj atunci plate erai multumita. Sau poate nu… Mai doreai si un masaj la picioare ca deh… Tu esti desteapta si altii sunt fraieri….